25/5/19

ΜητσοΘΑκης

Μέσα σε λίγες βδομάδες μια διψήφια δημο(σ)κοπική διαφορά εξαερώθηκε. Μέχρι τον Οκτώβριο θα προκαλεί γέλια.

Τα κοινωνικά δίκτυα αποτελούνται και απευθύνονται ή σε πολύ έξυπνους ή σε πολύ ηλίθιους. Από κοντά και το συγκρότημα Μαρινάκη. Δεν φανεί σε πολλούς παράξενο ένα υποτιθέμενο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο βρέθηκε δημοσκόπηση που δίνει προβάδισμα 40% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος σημείωση ότι η δημοσκόπηση είναι του 2004.


Ας είμαστε δίκαιοι. Στην τελευταία συγκέντρωση της ΝΔ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με ομιλητή τον Κούλη μάντρωσαν τους παρευρισκόμενους όχι για να μη φύγουν, απλώς δεν ήθελαν άλλους στο πλάνο.

Σε οποιονδήποτε τομέα κάποιος κρίνεται ως πετυχημένος όχι για όσα λέει, αλλά για όσα έχει κάνει. Τι ακριβώς έχει κάνει ο Κούλης;  Ως υπουργός, εντάξει, έκανε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, προσέλαβε όμως και 54 μετακλητούς στη δούλεψή του με τα δικά μας λεφτά. Αυτό το ξέρουμε. Ως εργαζόμενος όμως, τι ακριβώς έκανε; Αμέσως μετά τις σπουδές του -υποθέτουμε και την όποια στρατιωτική θητεία- διορίστηκε επί Σημίτη ως υψηλόμισθο στέλεχος της κρατικής τότε Εθνικής τράπεζας. Και;

Το ερώτημα που δεσπόζει στα καφενεία, τα στριπτιζάδικα, στις βάρκες, στις μαούνες και στα δημόσια ουρητήρια του Πειραιά: «Αν ο πατέρας του δεν ήταν εφοπλιστής τι θα ήταν τώρα ο Βαγγελάκης ο Μαρινάκης;»

Πλάκα-πλάκα το μεγαλύτερο εσωκομματικό κακό στη ΝΔ το προκάλεσε ο Πολάκης. Με τη -σωστή- δημόσια κρίση του για τη δήλωση Κυμπουπουλου κατά των προνομίων των αναπήρων. Ο αντίκτυπος τον έφερε δημοσκοπικά σε εκλόγιμη θέση και ίσως στην πρώτη, κάτι που θα «κοντύνει» τον καραμανλικό Μεϊμαράκη, όπως ο ίδιος κατήγγειλε.

Δεν είναι όλοι οι κομμουνιστές κακοί. Υπάρχουν και καλοί. Αυτοί δεν θέλουν να κυβερνούν, δεν μας παίρνουν την κουτάλα από το στόμα.

Ο Σαμαράς πολύ σωστά είπε ότι ο Τσίπρας δίνει λίγα στον ελληνικό λαό. Με αγωνία περιμένουμε να μας πει τι έδωσε ο ίδιος.

Όταν δάκρυσε ο Κούλης, ο Τσίπρας στις δημοσκοπήσεις προηγείτο με διαφορά (στ)ήθους

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ.
ΓΑΛΛΙΑ
Εθνικός... Συναγερμός για το προβάδισμα Λεπέν. Νωρίς-νωρίς το πήραν πρέφα, όταν η ακροδεξιά παράταξη πήρε αυτό το όνομα και το θύμισε στους στυλοβάτες του τραπεζικού έθνους στη χώρας που ακόμα αρμέγει τη δυτική Αφρική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: