12/5/19

Παναγιά Διακανάλα

Πριν από τη διακαναλική συνέντευξη του φερόμενου ως προέδρου της ΝΔ, από την προηγούμενη μέρα, δόθηκαν οι απαντήσεις στους δικούς μας δημοσιογράφους και αναμένονται με αγωνία οι ερωτήσεις. Οι δημοσιογράφοι που δεν είναι δικά μας παιδιά και δεν δέχτηκαν τις απαντήσεις, δεν θα κάνουν ερωτήσεις.

Μόλις ξεκίνησε η διακαναλική συνέντευξη τύπου, ο Κούλης άρχισε να απευθύνει ερωτήματα στους δημοσιογράφους, λίγα δευτερόλεπτα μετά, είδε ότι δεν του απηύθυναν απαντήσεις και συμμορφώθηκε.

Και η ώρα πέρναγε και ρωτούσαν τα καλά παιδιά. Μόνο ο δημοσιογράφος του Κήρυκα Χανίων δεν πρόλαβε να απευθύνει ερώτηση στο αφεντικό του. Όσοι ερωτούσαν, όπως και το κοινό τους, δεν είχαν καμία απορία να τους λύσει ο Κούλης τους.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
  • «Με πλησίασε ένα συνταξιούχος και τον ρώτησα, ’’Πώς είδες τα μέτρα του Τσίπρα;’’ Μου απάντησε, ’’Καλοδεχούμενα, αλλά αν τον έβλεπα μπροστά μου θα του έλεγα ’’Εύγε και φεύγε’’. Τρομερό αστείο, ε; Χα-χα-χα. Μα, γιατί δεν γελάτε, κύριοι;» 
  • «...εγώ τη λέω «Πρα(γ)ματική Μακεδονία...» Καλά, ρε Κούλη, αυτό το επίθετο βρήκες να διαλέξεις;

Όταν μετά από 45 λεπτά έκλεισε το κύκλωμα της ΕΡΤ και η συνέντευξη του Κούλη μεταδιδόταν πια μόνο διαδικτυακά, για λίγους, τότε έσωσαν να ρωτήσουν και δημοσιογράφοι αντιπολιτευόμενων μέσων. Στήσιμο ομολογουμένως πολύ έξυπνο για το επίπεδό των σαϊνιών της επικοινωνιακής κατάρας του Κούλη.

ΤΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ότι ο Κούλης δεν μετανιώνει που αποκάλεσε, χωρίς στοιχεία, τον πατέρα του Τσίπρα συνεργάτη της Χούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: