28/2/19

Κωλαράκια στα κάρβουνα

ΓΛΩΣΣΑ / Ο όρος «γκέι» βγαίνει από την έκφραση, «Τον καίει ο κώλος του».

Το κωλαράκι, συγνώμη, το Κωλονάκι, είναι ελληνικό.



Η βλακεία είναι τυφλή. Για ποιο λόγο κατέθεσε μάρτυρας υπεράσπισης του Ν. Γεωργιάδη η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου; Για τον ίδιο λόγο που το Κυρανάκι και άλλα στελέχη της ΝΔ παρευρέθηκαν στη δίκη από την αρχή ως το τέλος: πίστευαν ότι ο κωλομπαράς θα αθωωθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Στείλε το παιδί σου στην ΟΝΝΕΔ. Εκεί ’ναι οι παράδες.
-Μα είναι κι οι κωλομπαράδες.

ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ
Συνελήφθη πριν από λίγο στα σύνορα ο Νίκος Γεωργιάδης με μεγάλη ποσότητα Lacta σε ειδικές κρύπτες στο αυτοκίνητό του. Κατηγορείται ότι με τις σοκολάτες αυτές είχε σκοπό να παρασύρει νερά αγοράκια και να παίξει μαζί τους τον γιατρό ή και πιτσικουλιές.

Βρέθηκε κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ χωρίς καταδικαστική απόφαση πάνω του. Το άτομο φυλάσσεται ως σπάνιο δείγμα σε ειδικό χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών

Επιλέγουμε απατεώνες για να κυβερνήσουν επειδή έτσι που είναι ο κόσμος δεν έχουμε άλλη ελπίδα να επιβιώσουμε. Το μόνο κακό ότι οι απατεώνες μας είναι Γ' (τα) διαλογής, δεν μπορούν να ξεγελάσουν το σύστημα και κλέβουν εμάς.

Φιάσκο στο Βιετνάμ. Επόμενη συνάντηση Τραμπ – Κιμ στις Πρέσπες.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ
Το ΠΑΣΟΚ παίρνοντας Μπριλλάκη, Γλέζο, Βαφειάδη, Δαμανάκη, Ανδρουλάκη άφησε τη σοσιαλδημοκρατία έγινε κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Γιατί γελάτε, κύριοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: