7/2/19

ΝΑΤΟ πρωτόκωλο

Πόσο σοβαρά να πάρω την επιστροφή της ΝΔ στην ΕΡΤ;

Βία-υλοι επικοινωνίας ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα ιδιωτικά ΜΜΕ. Από την άλλη, η κωμωδία επιστρέφει στην ΕΡΤ. Η ΝΔ ήρε το εμπάργκο, έτσι σε ενημερωτικές εκπομπές θα απολαμβάνουμε στελέχη της και θα ανεβαίνουν τα τηλεοπτικά νούμερα.


Γιατί όμως να βγαίνουν στελέχη της ΝΔ στην ΕΡΤ; Επειδή θέλουν να την κλείσουν. Έτσι πάει για κλείσιμο το δελτίο ειδήσεων του Σκάι λόγω επικηδευμένης υπερφόρτωσης ακροδεξιών.

ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΑΔΩΝΗ
Εμπάργκο στην εισαγγελία επέβαλε ο Κούλης. Δεν θα εμφανίζονται στελέχη της ΝΔ ούτε σε ανακριτές.
Τελειώσανε τα ψέματα. Η ΝΔ δεν έχει άλλα χρήματα για πληρωμένες δημοσκοπήσεις και βάζει στελέχη της να κάνουν μόνοι τους τη δουλειά για να τους έρθει οικονομικά.

Από την Κυριακή των εκλογών χαλάει ο καιρός στη ΝΔ

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση επικρατέστερος διάδοχος του Κούλη είναι ο Κανένας.


Μήπως Σύμφωνα με το ABC News, μπήκε στο στόχαστρο της εισαγγελίας Νότιας Περιφέρειας Νέας Υόρκης για παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ ποιος; Ο Μαρινάκης. Εικάζεται ότι πιάστηκε κορόιδο και πλήρωνε τα ενοίκια των εκλογικών κέντρων του προέδρου των ΗΠΑ, στους οποίου τα κτήρια βρίσκονταν.

Ναι, ο Μαντούβαλος έφαγε 13 χρόνια, αλλά ο Ρουβίκωνας κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να είναι πρόεδρος του βόλεϋ Ολυμπιακού, ούτε διαγράφηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά. Αφού ο Ρουβίκωνας δεν είναι πολιτικός φίλος του Μητσοτάκη, γιατί δεν είναι φυλακή κι επιτρέπεται να πετάει χαρτιά και μπογιές;

Πώς να μην προσέξουν, Κούλη μου, ότι αν φύγει ο Τσίπρας θα έρθεις εσύ και η παλιοπαρέα σου;


Ποιος άθλιος έστειλε Lacta στον πουστοφάγο;

ΝΕΟ ΣΟΥΞΕ
Λάκτα με λακτόζη αλείψου, Καραγκιόζη.

Τηλεοπτική Υγεία

Στο (ανατολίτικο) παζάρι αν δεν έχεις να δώσεις δεν έχεις και να λαβαίνεις. Έτσι,  για την επαναλειτουργία της σχολής στη Χάλκη ο Ερντογάν απαίτησε:
Απαγόρευση στην Ελλάδα ως αλυτρωτικού του τραγουδιού "Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο"
Ο Μουφτής της (δυτικής) Θράκης να ορίζεται απ’ ευθείας από τη ΝΔ.
Να επιτραπεί στο καμάκι ο μειονοτικός όρος «μάνα μου τουρκογύφτισσα».

Εντάξει, για τον ίδιο λόγο οι ΗΠΑ κάνουν πραξικόπημα στη Βενεζουέλα και οι αγρότες μπλόκα στις εθνικές οδούς: θέλουν να πληρώνουν λιγότερα για πετρέλαιο.

Οι Μακεδονία είναι 5.

Τι ακριβώς ζητούν οι εθνικιστές που προσπαθούν να φτιάξουν και κόμμα λαογραφικό; Θέλουν να πάρουμε τη Βόρειο Ήπειρο; Και τα Σκόπια; Και τη δυτική Θράκη; Να ενσωματώσουμε και την Κύπρο; Αν δεν διατυπώσουν αίτημα ν’ αλλάξουν τα σύνορά μας, ας ανοίξουν ένα καφενείο να διαβάζουν τσάμπα το όργανό τους.


Είμαστε έξι κι όπως αντέξει.
Η δημοκρατία παίρνει το αίμα της πίσω για το βρόμικο ᾿65. Η κυβέρνηση κλέβει βουλευτές από την αντιπολίτευση. Έτσι δεν πέφτει. Για την αντιπολίτευση:
Η ώρα της χαράς
Αλά Ζαμπετιέν

Δεν υπάρχουν σχόλια: