24/2/19

Υπό σκιάν κυβέρνησης Κούλη - Φώφης

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Η ΓΣΕΕ απαιτεί λόγω Ωκεανίδος να μεταφερθούν οι αργίες αυτού του Σαββάτου και της Κυριακής στη Δευτέρα και την Τρίτη που θα έχει καλύτερο καιρό.

ΔΕΘ – ΖΑΠΠΕΙΟ – Χαριλάου Τρικούπη, το τρίγωνο του διαβόλου.

Η πολιτική της αυριανής σκιώδους κυβέρνησης Κούλη - Φώφης οικονομικά απλή: «Θα παίρνεις λίγα, αλλά με επιχειρηματικό ρίσκο. Δηλαδή θα παίζεις δελτίο τριών € και ποιος ξέρει, ίσως κερδίσεις ένα εκατομμύριο ευρώ». (Προτιμώ να μην παίξω και να κερδίσω τρία ευρώ)

Σε περίπτωση που σου φαίνονται λίγα τα λεφτά που θα σου δίνει, όποτε σου τα δίνει, ο εργοδότης θα έχουμε διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας, τον εργοδότη και τα τηλεοπτικά κανάλια. Τριμερείς συνομιλίες που θα γίνονται τριημερείς άμα πέσει καμιά αργία Παρασκευή – Δευτέρα. Δεν συμπεριλαμβάνεται ο διαφημιστικός χρόνος, τα έσοδα του οποίου θα μοιράζονται εργοδότες και κανάλια που σουκάνουν τη χάρη να ταλαιπωρούνται για τα φραγκοδίφραγκά σου.

Για τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ θα ζητήσουμε από τους τραπεζικούς θεσμούς μια (ακόμα) μικρή παράταση. Θα κόψουμε το -ση για να φαίνεται μικρότερη και θα ζητήσουμε μια παράτα. Όμως ακούμε, «παράτα μας», μας κολλάνε κι ένα «α-πα-πα» και τελικά κονομάμε μια α-πα-παράταση. Απ' την παράτα στην παπαράτα.

Μία μόνο αργία στην εβδομάδα, η (τσαγκαρο)Δευτέρα.

Υπάλληλοι ευρωπαϊκών θεσμών και ΔΝΤ θα έχουν δωρεάν είσοδο και στις ελληνικές πλαζ.

Ο Σουλτς να γίνει επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Άμεση εκλογή Σαμαρά στη θέση του επίτιμου προέδρου της Δημοκρατίας.

Όσοι τηλεδημοσιογράφοι (Πρετεντέρης, Γιαννάκης Λοβέρδος, Κοραή κ.τ.λπ) δεν καταφέρουν να εκλεγούν βουλευτές θα κάνουν διακαναλικές εκπομπές και πάσης Ελλάδος.

Θα επιστρέψουν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι τα λεφτά που τους έδωσε το ΔΝΤ, αφού δεν κατάφεραν να πείσουν ότι τα μνημόνια είναι ευλογία. (Αυτό ελέγχεται)

Σε περιφέρειες όπου θα εκλεγούν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνουν γίνονται συνεχείς έκτακτες εκλογές μέχρι να εκλεγεί άλλος.

Ο Πάγκαλος θα κατέβει υποψήφιος και με ΝΔ και με ΠΑΣΟΚ και με Χρυσαβγά και όπου καταφέρει να βγει.

ΦΠΑ 26% σε τσίπουρο, μπουρδέλα, μαϊντανό και ηλεκτρικό ρεύμα.

Θα τελειώσει πρώτα η εθνική οδός Κορίνθου Πατρών και μετά από πέντε χρόνια η Πατρών Κορίνθου.

Τα επόμενα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου θα γίνονται για τη δεύτερη θέση. Την πρώτη θα καταλαμβάνει πάντα ο Ολυμπιακός.

Τα Σαββατοκύριακα ο Σπυραντώνης Γεωργιάδης θα αναλαμβάνει πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Θα επιστρέψουν στην πατρίδα τα ξενιτεμένα μας παιδιά, Χριστοφοράκος και Καραβέλλος.

Γκεστ σταρ σε κάθε κυβέρνηση η Σοφή Ατούβλεψη στο ρόλο του Παττακού. Χαρακτηριστική ατάκα της: «Με τον Τσίπρα οι δανειστές μάς τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί υγείας».

Θα σοβαρευτεί η Χρυσαβγά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: