25/2/19

Κουλή ΝΔ του Κούλη

Κούλης: «Το κόμμα μου, τα καλύτερα στελέχη μου κι εγώ προσωπικά για την εφημερίδα μου πήραμε απίθανα θαλασσοδάνεια και μας πείραξε το καταναλωτικό του Πολάκη. Αν ο ελληνικός λαός δεν είναι ηλίθιος, τότε γουί πουτς χερ».

Η Ελλάδα ζει στιγμές απελπισίας. Η κυβέρνηση άνετα ασκεί αντιπολίτευση στους προηγούμενους και προχωρά. Η Φώφη ασκί του Αιόλου.

Το μόνο λογικό είναι πως οι ομοφυλόφιλοι καταφεύγουν στα ΜΜΕ και στον κλήρο, οι απατεώνες καταφεύγουν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και οι αγράμματοι-αμόρφωτοι στην ακροδεξιά, επειδή τα νυχτερινά μαγαζιά έκλεισαν και το επάγγελμα του μπράβου έγινε πολιτική θέση.

Ιστορικός χειμώνας στη ΝΔ. Αναρωτιόμουν, υπάρχει απατεώνας που δεν κατεβαίνει με τη ΝΔ; Πάντως ο Καλλιάνος κατεβαίνει. Δηλώνει μετεωρολόγος και ανησυχούμε αν έστω τελείωσε το Μαθηματικό.

Ο Κούλης δηλώνει στη Μέρκελ πως δεν θα επιτρέψει στη Βόρεια Ελλάδα να γίνει Καταλονία, λες και οι Έλληνες Μακεδόνες (οι περισσότεροι πρόσφυγες από Πόντο, Μικρά Ασία, Ανατολική Θράκη) σκέφτονται να ανεξαρτητοποιηθούν. Πιστεύει πως βλάκες δεν είναι μόνο οι Έλληνες και πετάει ό,τι, όποτε και όπου του έρθει.

ΓΕΛΩΝ ΠΑΕΙ ΙΣΙΟΣ
Αν το ακροατήριό σου δεν συγκροτούν πιο βλάκες από σένα, την πάτησες.

ΥΓΕΙΑ
Πολάκης και ξερό σιρόπι.

ΘΕΣΜΟΙ
Τα συνήθη οικονομικά υποζύγια, ζητούν επίμονα την ιδιωτικοποίηση του Βενιζέλου.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ
Δωδεκάτη εντολή: Σόι μπλέξεις

Κούλης Μαρέβα δεν χώρισαν ποτέ. Απλώς μέχρι να ολοκληρωθεί η αγορά του σπιτιού στο Παρίσι, δεν ξεχώρισαν ο ένας από τον άλλον, αλλά εξοχώρισαν.

Ανεξαρτήτως Δικαιοσύνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: