21/1/19

Μπαχαλητήριο

Ετοίμασαν πραξικόπημα που απέτυχε. Πίστεψαν ότι θα μάζευαν περισσότερο κόσμο και θα τα κατάφερναν να εισβάλουν στη Βουλή.

Η βίαιη είσοδος οπλισμένων στη Βουλή είναι πραξικόπημα. Ούτε καν απόπειρα. Είναι πραξικόπημα που μπορεί και να πετύχει, έστω για λίγο. Δεν καταδίκασαν την εισβολή χρυσαυγιτών από τα σκαλιά ούτε Κούλης ούτε Φώφη. Δυστυχώς γι αυτούς δεν παραξενεύει πολλούς αυτή η αδιαφορία.

ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ
Αίσχος. Το συλλαλητήριο μπάχαλο διοργανώθηκε μέρα και ώρα που ήταν ανοιχτά τα καταστήματα των νοικοκυραίων. Καταστρέφουν την αγορά.

Σιγά το συλλαλητήριο. Ούτε ένα κώλο δεν είδαμε να παρελαύνει.

Χρυσαυγίτες με φωτογραφίες προσώπων συγκεκριμένων φωτορεπόρτερ στα χέρια τους αναζητούσαν, σύμφωνα με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας. Η δικαστές της Χρυσής Αυγής, δεν ξέρουν τίποτα, γιατί  εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν τένις. 

Ούτε ο καιρός έκανε τη χάρη στους συλλαλητήριους. Περίμενε να νυχτώσει για να βρέξει. Τους στέρησε άλλη μια δικαιολογία για το φιάσκο.

Το επόμενο συλλαλητήριο θα γίνει στο θέατρο Ακροπόλ.
Η ακροδεξιά προχωρά αριστερά: «Σκόπια και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».

Κανείς δεν έχει μεγαλύτερη φαντασία από την ηλιθιότητα.

Κάτω Ιταλία – Σικελία είναι Γκρέτσια

ΜΗ ΓΚΖΕΧΝΑΣ ΤΗ ΦΩΦΗ: «Όλοι οι βουλευτές μου είναι ελεύθεροι κατά συνείδηση να καταψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ο Τσίπρας κερδίζει στις ευρωεκλογές του '14, στις γενικές εκλογές Ιανουαρίου '15, παίρνει το δημοψήφισμα την ίδια χρονιά, κερδίζει και τον Σεπτέμβριο του '15, ξαναπαίρνει το '19 ψήφο εμπιστοσύνης και θα περάσει άνετα τη συμφωνία των Πρεσπών. Όλα δείχνουν ότι επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Κούλης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Την Κυρα-Φροσύνη ο Αλή Πασάς (Τεπελενλί) την έπνιξε στη Μεγάλη Πρέσπα

Ο Σαμαράς, πολύ σωστά, έκρινε ότι για πρώτη φορά σήμερα η αστυνομία έριξε δακρυγόνα σε διαδηλωτές.

Ε, όχι και ναζισταί.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ 2004

Δεν υπάρχουν σχόλια: