15/1/19

Ξέρεις από Πρέσπα;


Ο επίδοξος πρωθυπουργός στον Χατζηνικολάου δικαίωσε τους φοροκλέφτες αναγνωρίζοντας "...ποιος Έλληνας δεν θέλει να φοροδιαφύγει ή να εισφοροδιαφεύγει για να αισθανθεί ανταποδοτικότητα;"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Καμμένος και Τσίπρας περίμεναν να γίνει απεργία στον Σκάι  για να σπάσουν την κυβερνητική τους συνεργασία. Αν δεν γινόταν η απεργία θα ήταν ακόμα μαζί.

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

Σε όλη την Ευρώπη θέλουν να λήξει η εκκρεμότητα με την ΠΓΔΜακεδονίας. Διαφωνούν μόνο Κούλης, Ερντογάν και Πούτιν. Θα προσφύγουν και οι τρεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Χειρότερος εφιάλτης για τον Κούλη: να πάρει ο Τσίπρας ψήφο εμπιστοσύνης και να μην υπερψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΝΔ-ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ (απ)αισιοδοξούν: «Το 2015 ο Τσίπρας μετά το δημοψήφισμα έχασε τη μισή κοινοβουλευτική του ομάδα και τι έκανε; Εκλογές και τις κέρδισε».

Τα 200 εκατομμύρια που χρωστά η ΝΔ θα ξεπληρωθούν με ένα εκατομμύριο το χρόνο από τις συνεισφορές μελών και φίλων και από κομματικές επιχορηγήσεις, δηλαδή λεφτά όλων μας. Όχι σε 120 δόσεις, αλλά σε 120 χρόνια. Συμπέρασμα: σίγουρα θα υπάρχει μέχρι τότε αυτό το κόμμα.

ΤΡΕΛΑ
Ο Σουλτς και γενικά οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές δίνουν συγχαρητήρια στον Τσίπρα για τη συμφωνία των Πρεσπών, επειδή δεν την ξέρουν", είπε Στο Κόκκινο η κ. Δημαδάμα, εκπρόσωπος της Φώφης και στέλεχος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: