18/12/18

Άσπρο στον Σκάι

Το κτήριο τηλεοπτικού σταθμού μετά από μία βόμβα ουίσκι. Πίνε λιγότερο.
Πώς καταλαβαίνουμε ότι μπήκε ο Οκτώβριος; Από τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια στις αγορές των δήμων της χώρας. Τα Χριστούγεννα τα καταλαβαίνουμε ότι πλησιάζουν όταν στο STAR παίζεται για εκατοστή φορά το «Μόνος στο σπίτι» ή στη Νέα Υόρκη.

Οι Απόκριες είναι μόνιμες στην Πειραιώς του Μοσχάτου με τον Κούλη μεταμφιεσμένο σε Σαμαρά που εμφανίζεται συνεχώς ντυμένος Άδωνις.

Μαζί με τον προϋπολογισμό ήρθαν και τα τρακτέρ των αγροτών για λίγες μέρες και μετά καλά Χριστούγεννα. Και η εργατιά των ΓΣΕΕ-ΑΕΔΥ στο Σύνταγμα και του Κουτσούμπα στην Ομόνοια.

Οι Ιταλοί ακροδεξιοί ακροδεξιοί κυβερνώντες και λεβέντες και μαλάκες υπέκυψαν στις εντολές των μη εκλεγμένων της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών-Βερολίνου γωνία και μείωσαν το έλλειμμα στον προϋπολογισμό τους. Ξεκίνησαν κι αυτοί τη λιτότητα, όπως όλα τα καλά παιδιά που υπηρετούν τις απρόσωπες πολυεθνικές «αγορές».

Τέλειωσε το συνέδριο της ΝΔ, το επόμενο θα γίνει σ’ έξι το πολύ μήνες. Το μόνο που περιμένουμε από αυτή την παρεούλα είναι να μας προσφέρει μια δημοσκόπηση που θα δίνει αυτοδυναμία στον Κούλη, που αδικήθηκε, αφού στο ξεκίνημα του συνεδρίου παράλληλα με την ομιλία του διοργανώθηκε ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Με τη λήξη του συνεδρίου έπεσε βόμβα έξω από τον Σκάι. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου όλοι ασχολούνταν με τον Σαμαρά.


Κακώς ανησυχούν οι παλιοί βουλευτές της ΝΔ με τις μεταγραφές, τους τηλεοπτικούς αστέρες που κουβαλάει ο Κούλης στα ψηφοδέλτια. Κανείς τους δεν θα εκλεγεί. Ούτε με διπλοσταυρία της Ντόρας. 

Αν δεν είχαμε τη βόμβα στον Σκάι με τι θ’ ασχολούνταν οι πολιτικοί αναλυτές του Κούλη και των μετρήσεων τηλεθέασης; Με καταγγελίες ότι δεν εορτάζονται πολύ επίσημα τα Χριστούγεννα;

Όχι πως μπήκε βόμβα στον Σκάι. Την άφησαν έξω από την αυλή του κτηρίου στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου. Μάθανε, γιατί όταν σκάει μολότοφ στην Πατησίων τα συστημικά κανάλια μιλάνε για πυρκαγιά στα Εξάρχεια.

Ο Κούλης -κατόπιν εντολής Σαμαρά- ζητά νέα μείωση των συντάξεων ώστε ν’ αντικατασταθούν στον Σκάι τα σπασμένα τζάμια και οι πεσμένοι σοβάδες από το ωστικό κύμα.

Ο Σκάι πάντως είναι επικίνδυνος και επειδή τραβάει μπόμπες. Σε λίγο όλα τα κόμματα θα κάνουν εμπάργκο στον Σκάι. Δεν θα πηγαίνει κανείς μη φάει μπόμπα. Οι υποψίες της αστυνομίας για τους βομβιστές στρέφονται ολοκληρωτικά σε οπαδούς του Ολυμπιακού που είναι οπαδοί και του Σκάι.  «Σίγουρα παρακολουθούν τον Σκάι οι βομβιστές», είπε ο αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, «αλλιώς πώς θα ήξεραν τι λέει;»

Οι γαύροι της θύρας 7 ανακοίνωσαν ότι δεν έχουν σχέση με τη βομβιστική ενέργεια έξω από τον Σκάι γιατί, «Ο Αλαφούζος είναι ευεργέτης μας, έκανε τον Παναθηναϊκό μέτρια ομάδα». Από τη θύρα 13 των παναθηναϊκών περιέργως δεν βγήκε καμία ανακοίνωση.

Από Ρο
Γιατί το έκτο τμήμα του Συμβουλίου Επικρατείας βγάζει αντισυνταγματικό το κόψιμο μισθών-δώρων του 2012 τώρα και όχι τότε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: