8/11/18

Ανάδρομος €ρμής

Ο ανάδρομος €ρμής εκδικείται. Με τα αναδρομικά που δίνονται πίσω σε όσους είναι στα ειδικά μισθολόγια, Τροϊκανοί γαμούσαν, Τσίπρας πληρώνει και η τσατσά Σαμαροβενιζέλα παραπονιέται κιόλας.

Οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚινάλλοι , λένε ύπουλα: «Γιατί να μην τα παίρνουν κι οι άλλοι;» Ποιοι άλλοι, ρε αδέρφια; Πείτε γιατί εσείς ξέρετε, αφού εσείς τους τα είχατε αρπάξει.

Η αλήθεια είναι ότι από μόνη της η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚινάλλο και ξεχωριστά η οικογένεια Μητσοτάκη ήταν από μόνοι τους ειδικό μισθολόγιο, άρα έχουν λόγο να ζηλεύουν.

Οι επίσημοι δεξιοί και ΠΑΣΟΚινάλλοι είναι θανατικοί υποστηρικτές των συνταξιούχων. «Δε φτάνει που δε λένε να πεθάνουνε μην τους δίνουμε σύνταξη, δε φτάνει που δε μειώνεται άλλο η σύνταξή τους, δε φτάνει που δε μας ψηφίζουνε, θέλουνε και φάρμακα από πάνω!..»

Οι ΠΑΣΟΚινάλλοι είναι δεξιόχειρες με το αριστερό χέρι. Ο Κούλης έγινε δεξιόχειρας και με τα δύο χέρια. Ο Βορίδης είναι δεξιόχειρας και με τα τέσσερα πόδια.

Η ρητορική του Κούλη είναι σα να παίζει μπάλα κάποιος με δύο δεξιά πόδια.

Τι κάνουμε τώρα που χάσαμε τον Ιερώνυμο; Μια καλή δημοσκόπηση.

Έτσι που το πάει ο Τσίπρας, μετά τη συμφωνία με τα Σκόπια και με τον Ιερώνυμο, φοβάμαι ότι θα κάνει συμφωνία και με τις δημοσκοπήσεις.

Ο Γιαννάκης ενός κοκόρου γνώση Λοβέρδος επιμένει: «Δεν είναι φωτομοντάζ».

Μητροπολίται εφορμώντες κατά του προδότου Τζερόνιμο
Ας μην είμαστε άδικοι. Είμαστε σίγουροι ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μπορούσαν να να συμμαζέψουν την κατάσταση με και να κανονίσουν κι αυτοί την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας. Δεν τους βγάζουμε ανίκανους, δεν είπαμε ποτέ ότι δεν μπορούσαν. Λέμε ότι απλώς δεν ήθελαν.

Συνελήφθησαν στο Ιόνιο πέλαγος μέσα στην Κιβωτό του Νώε και οδηγούνται σε ειδικούς χώρους που ετοίμασε το υπουργείο αγροτικής Ανάπτυξης 126 λαθροφάτνες. Παραστάτης δικηγόρος τους ανέλαβε ο Μάκης Βοθρίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: