29/11/18

Ριφάρδος ο δεξιόκαρδος

Ο Κούλης λείπει από τις συνεδριάσεις της Βουλής όπου ψηφίζονται μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού λαού, γιατί έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία και η πολιτική του έχει βαρύτητα κι επειδή δίνει βάρος στην ανάπτυξη των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Παρουσία μόνο στο μάθημα της ανομίας. Τα του λαουτζίκου δε μας ενδιαφέρουν. Κοπάνα έκανε και η  συνεταίρα του Κούλη, η Φώφη.


Σα δε ντρέπεται ο Τσίπρας!... Εμείς φτιάξαμε τον ΕΝΦΙΑ για να πληρώνουν μόνο οι φτωχοί στους κωλοδήμους τους και (τα πάχη μας) στην Εκάλη μας να δίνουμε ψωροδεκάρες για κάθε τετραγωνικό. Κατέστρεψε κι αυτή την ελληνική παράδοση. Μπας και δεν άρεσε στον λαουτζίκο που πλήρωνε για την τρώγλη του σα να ᾿ταν παλάτι; Μια περηφάνια είχανε κι αυτοί και ο Τσίπρας τους την έκοψε.

Η ΝΔ πάντα καταδίκαζε καταλήψεις σχολείων με αιτήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Δεν πρέπει, έλεγαν να χάνονται ώρες μαθημάτων. Δεν καταδικάζει όμως καταλήψεις σχετικές με άσχετο θέμα. Πότε θα τρελαθούμε;

Επί του θέματος, αλήθεια, πόσοι μαθητές ανησυχούν μη μας πάρουν τη Μακεδονία τα Σκόπια;

Οι χρυσαβγάδες καλούν πατριώτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία, επειδή, κατά τη γνώμη τους, αυτή τη μεγάλη πατρίδα κυβερνούν κομμουνισταί.

ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΙΤΗ
Όλοι το ίδιο είναι. Οι δεξιοί είναι το ίδιο με τους χιτλερικούς, οι αριστεροί είναι το ίδιο με τους κομμουνιστές, οι κεντρώοι είναι το ίδιο με κάτι που δεν ξέρουν ακόμα.

Καλή Πρωταπριλιά

Για να ξέρετε πού έπρεπε να ψάξουν κάποιοι για τον χρυσό της κατοχής.



Γιατί το ζεύγος αποΠατούλη χαρακτήρισε τη σύλληψη Ριχάρδου πολιτική δίωξη;

Αληθεύει ότι οι τρεις μάγοι ήταν προμηθευτές αλυσίδων σούπερ-μάρκετ;

Το ΚΚΕ σκορπίζει πολλά ερωτηματικά που δεν κάνει τίποτα για να εμποδίσει τη δράση των χιτλερικών, οι οποίοι γυρνούν ανενόχλητοι στους δρόμους και δέρνουν όποιον θέλουν. Παλιά η ΚΝΕ με τα «ΚΝΑΤ» έδερνε αλύπητα αναρχικούς και αριστεριστές. Τους ναζιστές γιατί δεν τους ενοχλεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: