10/11/18

Χαμογελάτε, είναι Κουλητικό.

Ένα χρεοκοπημένο πρώην κυβερνητικό κόμμα σίγουρα θέλει να χρεοκοπήσει τη χώρα για δεύτερη φορά κάνοντας το ίδιο πείραμα για το ίδιο αποτέλεσμα. (Αυτό δεν το είπε ο Αϊνστάιν)

Δεν θα ιδιωτικοποιήσουμε την εφορία, θα την καταργήσουμε. Από το λιγότερο κράτος περνάμε στο καθόλου κράτος. Όταν δεν έχουμε κρατικές υπηρεσίες δεν θα χρειαζόμαστε εφορία.

Τίποτα δημόσιο. Γιατί άλλωστε; Αφού όταν μπαίνεις σε δικαστήριο θα πληρώσεις, γιατί ο δικαστικός να είναι δημόσιος υπάλληλος; Τα λεφτά σου θα πηγαίνουν απ’ ευθείας σ’ αυτόν, όπως πηγαίνουν απ’ ευθείας στον δικηγόρο.

Όταν μπαίνεις σε αστυνομικό τμήμα σίγουρα θα την πληρώσεις ακριβά, άρα δεν θα ήταν σωστό να είναι ο αστυνομικός δημόσιος υπάλληλος.

Στα σχολεία θα πληρώνεις, γιατί το τσάμπα δεν το εκτιμά κανείς και τα παιδιά μένουν στούρνοι.

Τους παπάδες θα τους πληρώνουμε εμείς, γιατί αν το αφήσουμε αυτό στο Θεό, θα τυπώνει για ευκολία γνήσιο νόμισμα και θα φέρει πληθωρισμό.

Δεν θ’ απολύσουμε όμως κανέναν δημόσιο υπάλληλο. Θ’ απολύσουμε το ίδιο το δημόσιο και τη δουλειά του θα τη δώσουμε σ’ εργολάβους, που δεν θα τους έχουμε προσλάβει, δεν θα τους πληρώνουμε εμείς, αλλά ο εξυπηρετούμενος πολίτης, συγνώμη, πελάτης.

Έτσι από το πολιτικό σύστημα θα περάσουμε στο πελατικό. Ανώτατος πελατειακός άρχων θα είναι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της αγοράς ΕΠΕ.

Εταιρεία περιορισμένης ευθύνης σου περιορίζει τη δυνατότητα να φτύνεις.

Φτύνια σημαίνει να μην έχουν σάλιο ούτε να σε φτύσουν. Προσοχή, αυτή η φτύνια τρώει τον παραλή.

Ο Κούλης όχι μόνο ξέρει από οικονομία, αλλά και κάνει οικονομία και μάλιστα στα δικά μας χρήματα, που δεν τα ξοδεύει σε διορισμούς αλλά σε επενδυτές, που έτσι κάνουν κι αυτοί οικονομία.

Ο Κούλης δεν είναι ακόμα πρωθυπουργός, όμως κάνει οικονομία και για την ώρα αποταμιεύει πτυχία. Ρωτά πόσο είναι το επιτόκιο και ο ΓΑΠ του θυμίζει ότι το επιτόκιο είναι πάνω από το Τόκιο. Και περνάμε όλοι καλά κι αυτοί καλύτερα να μην πέρναγαν από τη ζωή μας. 

Από την πρόσφατη «Κούλεια» ομιλία στο Ελληνοαραβικό Οικονομικό Φόρουμ: «Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος στην οποία έχουμε περιέλθει βλάπτει την οικονομία. Χρειάζονται άμεσα εκλογές και μια νέα ισχυρή κυβέρνηση.»

Ποιος του είπε ότι έχουμε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο; Ο ίδιος; Περιήλθαμε σ’ αυτήν επειδή ζήτησε εκλογές μόλις βγήκε πρόεδρος της ΝΔ;

Για να καταλάβω: η προεκλογική περίοδος ξεκινά αυτομάτως με το που θα καρφωθεί στον πρόεδρο της ΝΔ να ζητήσει εκλογές και αυτομάτως η οικονομία ξεκινά να ζημιώνεται. Το βλέπει και συνεχίζει να ζητά εκλογές, για να μην ξεχνιόμαστε ότι βρισκόμαστε στην ζημιογόνο προεκλογική περίοδο. Κάθε βδομάδα επί τρία χρόνια -166 φορές μέχρι στιγμής- ζητά εκλογές, συνεχίζει τη ζημιά, επειδή πιστεύει ότι μόνος τρόπος θεραπείας είναι οι εκλογές. Αλήθεια, δεν του είπε κανείς ότι πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος να μη ζημιώνεται η οικονομία είναι να το βουλώσει, να πάψει να ζητά εκλογές;

Και αφού η οικονομία παθαίνει ζημιά εξαιτίας του, που κήρυξε τρίχρονη προεκλογική περίοδο, πόσο κοστίζει μέχρι στιγμής αυτή η εμμονή του; Πόσα δισεκατομμύρια; Θα τα πληρώσει από την τσέπη του ή από το ταμείο της ΝΔ που είναι μείον πάνω από 250 εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα;

Ο Τσίπρας δεν δίνει σημασία στον Κούλη, δεν παραιτείται η κυβέρνηση, άρα δεν έχουμε μια παρατεταμένη, αλλά μια παραπεταμένη προεκλογική περίοδο στο μυαλό τού τριπτύχιου, που μικρός ήθελε αστροναύτης, ο πατέρας του αρνήθηκε και του καρφώθηκε για εκδίκηση να γίνει πρωθυπουργός.

Πόσο ανεύθυνοι νομίζει πως είμαστε, ώστε να εμπιστευθούμε τις τύχες της χώρας σε τέτοιο κολεγιόπαιδο; Δεν παραδειγματιστήκαμε από το σπίρτο μοναχό τον ΓΑΠ και μετά από τον συμφοιτητή του τον Σαμαρά της αντρικής σχολής;

ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ, ΑΠΛΥΤΟΙ
Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. θα συμμετάσχει στη διαδικασία, γιατί “εμείς οφείλουμε να προστατεύσουμε τη σοβαρότητα των θεσμών”.

ΝεροΔούλι, ΝεροΦάιβ.


Στο δικό μου σπίτι αν ψάξεις καλά θα βρεις πενήντα ευρά. Σύντομα όμως, γιατί από χθες δε μπορώ να βρω πού στο διάολο είναι το πενηντάρικο.
Όλοι αυτοί οι εθνικισμένοι γιατί δεν απαιτούν να μετονομαστεί η χώρα μας από "Γρεκία" σε "Ελλάδα"; (Από "Greece" σε "Hellas") Για τον ίδιο λόγο που η χούντα αντί να απελευθερώσει τη Βόρειο Ήπειρο έκανε πραξικόπημα στην Κύπρο κι έφερε την Τουρκία.

Το αβγό του TiView 

Δεν υπάρχουν σχόλια: