10/10/18

Η ΝΔ απαυτοκτόνησε

Έχουμε άλλο ένα από αυτά που μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Η ΝΔ κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύεται η ακροδεξιά που της κάνει ζημιά.

Ο Κούλης κατηγορεί που οι τράπεζες δεν χρηματοδοτούν αφειδώς, όπως τότε που τελικά φτάσαμε σε χρεοκοπία. Τι δεν καταλαβαίνω;

Μετά από αυτό εντολή σχηματισμού κυβέρνησης αναμένει ο Στουρνάρας από το ΔΝΤ.

Ο Έλλην Αγωγιάτης, Αδωνάριος, απαιτεί φαστρακ αναθεώρηση του Συνταγματικού άρθρου 16, ώστε να έχουμε επισήμως ιδιωτικά πανεπιστήμια επιπέδου Ελληνικής Αγωγής. Επίπεδο ίσωμα.

ΓΛΩΣΣΑ
Όσο υπάρχουν για τη Γαλλίδα μαντμουαζέλ ελληνικές αγορές υπάρχουν και ελληνικές αγωγές.

ΑΓΟΡΑ
Σε λίγο νανογιλέκα θα πωλούνται στο γνωστό κτήριο της οδού Πειραιώς Μοσχάτου.

Στο δεξί μου το αυτί μου το κουφό: Όχι αδήλωτη ρε, αδούλωτη εργασία ζητάμε.

Πες ότι το επόμενο φθινόπωρο του '19 έχουμε πρωθυπουργό τον Κούλη με μια κυβέρνηση γεμάτη τηλεοπτικούς και φασίστες πάσης ειδικότητος. Πόσο θα κάτσει; Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει πια πώς θα κάνει εξοντωτική αντιπολίτευση, χώρια που την επόμενη χρονιά έρχεται εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Θα είναι ο Κούλης ο πρώτος εκλεγμένος πρωθυπουργός με θητεία μηνών;

Πολεμικές επανορθώσεις από τη Γερμανία, επιστροφή του κατοχικού δανείου και αποζημιώσεις στα θύματα των ναζιστών κατακτητών. Ζητάμε 280 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά ναι, είναι εθνικά θέματα της προκοπής.

Μετά τα μνημόνια ελεύθερα τ' απαιτούμε. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και γενικότερα από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και μετά γιατί δεν έκαναν τίποτα;

Να τους ακούσουμε τους προσκυνημένους; Να μην αναβιώσει το μίσος της εποχής; Για να ηρεμήσουν οι Έλληνες ας τους δώσουν αυτά που δικαιούνται. Ε χώρα μας είναι η μόνη που δεν πήρε πολεμικές επανορθώσεις.

Όσοι κατηγορούσαν και αυτή την κυβέρνηση ότι δεν ζητά τα χρωστούμενα του πολέμου βγαίνουν τώρα και λένε ότι κακώς τα ζητάμε, γιατί δεν θα τα πάρουμε. Αγωγή κατέθεσε εναντίον τους η απλή λογική.

Έξοδος τίνος από το (ισχνό) πολιτικό σκέλος της ΕΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: