16/10/18

Ευρωναζιστές

Ουννοθύελλα
Οι ακροδεξιοί κυκλοφορούν στην πιάτσα με το ψευδώνυμο “ευρωσκεπτικιστές”, για να δείξουν ότι σκέφτονται το ευρώ. Βέβαια δε μπορούν τόσο να σκέπτονται, όσο απλώς να σκεπτικίζουν.

Ο θεός Τραμπ πιστεύει στη θωράκιση κάθε χώρας στο καβούκι της επειδή οι ΗΠΑ δεν έχουν ανάγκη να δεθούν κάπου.

Οι ακροδεξιοί δεν τον ακολουθούν 100%. Την Ευρωπαϊκή Ένωση την ανέχονται, επειδή τους συγκινεί που έτσι κάποιοι μη εκλεγμένοι κυβερνούν χώρες άλλων. Δεν είναι λοιπόν ευρωφοβικοί. Θέλουν όμως να διορθώσει η γραφειοκρατία το λάθος της να αρπάζει και από τους πλούσιος λίγα για ξεκάρφωμα. Όχι, να κοπεί κι αυτό, γιατί ως γνωστόν όταν περνάει καλά ο πλούσιος περνάει καλά και ο φτωχός. Ο πλούσιος, ναι μεν γλεντάει με χρήματα που έκλεψε από τον φτωχό, αυτό όμως κάνει τον φτωχό να αισθάνεται ελεήμων.

Σε λίγο η ΕΕ θα καταργήσει τις εκλογές στις χώρες που αρμέγει ως δαπανηρές και φρένο στην ομαλή ανάπτυξη των αγορών. Τότε οι ευρωσκεπτικιστές θα πάψουν να είναι σκεπτικιστές και θα γίνουν σκέτο ευρώ.

Οι ακροδεξιοί εμφανίζονται ξενοφοβικοί, φοβούνται ότι οι ξένοι θα σώσουν τ' ασφαλιστικά ταμεία και τα κράτη από οικονομική κατάρρευση, οπότε οι εξαθλιωμένοι υλικά και πνευματικά που τους υποστηρίζουν θα χαθούν από προσώπου γης.

ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Η ακροδεξιά είναι φυσική καταστροφή. Από το πέρασμά της δεν μας καλύπτει καμία ασφαλιστική εταιρεία-ταμείο Πινοσέτ.

ΟΥΝΝΟΘΥΕΛΛΑ ΟΡΜΠΑΝ
Ο Ούννος Όρμπαν, Μαγυάρος από το τάγμα πιστών στην Αυστροουγγαρία, δείχνει ότι εκτός από ξενοφοβικός είναι και αστεγοφοβικός. Αν δεν έχεις σπίτι δεν πρέπει να κοιμάσαι όπου βρεις γιατί θα πας μέσα. Εκτός αν δεχτείς να επιτελέσεις για ένα διάστημα τσάμπα κοινωνική εργασία, καταναγκαστικά έργα δηλαδή και να μένεις σε στρατόπεδα. Σε λίγο η κοινωνική εργασία θα γίνεται μόνο μέσα στα στρατόπεδα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Η Μέρκελ αντιστέκεται στην ακροδεξιά ρητορική και αντιδημοκρατική-ξενοφοβική πρακτική.

Η βαυαροκρατία όμως έφαγε γκολ. Ο πρωθυπουργός του ομόσπονδου αυτού κράτους είπε ότι περνάγαμε καλά σε αυτή την περίοδο μέχρι να ενηλικιωθεί ο Όθωνας τον οποίο μετά διώξαμε. Απέδωσε πολύ αυτή η ιδέα τη μέρα των εκλογών και το πρώην αυτοδύναμο δεξιό κόμμα του έφτασε στα χαμηλότερα ποσοστά εδώ κι εβδομήντα χρόνια. Αυτό ήταν μια ελαφρά πανωλεθρία, αλλά ακολούθησε για πρώτη φορά η είσοδος των ακροδεξιών στην τοπική βουλή και ο διπλασιασμός του ποσοστού των θεωρούμενων κεντροαριστερών Πράσινων. Αυτό ήταν κάτι πάνω ή κάτω από την πανωλεθρία. Ήταν κατωλεθρία εν (πανωλ)αιθρία. Πανώλη εν αιθρία.

Η ζωή όμως συνεχίζεται. Η καλοντυμένη δεξιά στην Ευρώπη διαλύει τη συνεργαζόμενη μαζί της σοσιαλδημοκρατία, αλλά χάνει από την ακροδεξιά.  και από τη δεξιά χάνει η. Η ριζοσπαστική αριστερά απλώς ανεβαίνει. Σε Ελλάδα-Ισπανία-Πορτογαλία βρίσκεται και στην κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: