17/10/18

Τραμπάλα είναι και γυρίζει

Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, συνεχίζεται ο πρόωρος δημοσκοπικός τελικός Τσίπρα-Κούλη, τα σύννεφα απειλητικά υλοποιούν το περιεχόμενό τους, βρέχει μέσα κι έξω απ' το γήπεδο δηλώσεις και διγλώσσεις.

Εδώ και λίγα λεπτά και περισσότερα δευτερόλεπτα ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης πληρωμής της αστακομακαρονάδας των θαλασοδανείων Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη γωνία, κατεβαίνει ο Κούλης με την κάλπη στα πόδια, σέντρα-σουτ και πέφτει στις 10 μονάδες κάτω από την προηγούμενη φιλική δημοσκόπηση, ζητά πέναλτι, δέχεται όμως κίτρινη κάρτα από τον Γιούνκερ που κάνει τον διαιτητή και τους βοηθούς του ταυτόχρονα, στην υγειά μας βρε παιδιά. Επόπτης κόκκινων γραμμών ο Καμμένος, ισόπαλο το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις τρώει φλύαρα τον εναπομείναντα χρόνο πετώντας τη μπάλα στα Σκόπια, δεν ενδιαφέρεται προς τα πού κλωτσάνε, φωνάζει μόνο στο διαιτητή να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του για φάουλ που ισχυρίζεται ότι του έγινε στη σέντρα που τον βγάλανε με το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Νοβάρτις.

Ο τέταρτος διαιτητής δείχνει καθυστέρηση ένα λεπτό περιπτερά, γκολ δε μπήκε ακόμα, αγωνία στις εξέδρες, σε περίπτωση ισοπαλίας, θυμίζουμε, μετά την παράταση δεν έχουμε πέναλτι, αλλά τσουβαλοδρομίες, αφού οι αναποφάσιστοι μπαίνουν στα ίδια τσουβάλια, έτσι ο Κούλης για σιγουριά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιτ  από τ' αποδυτήρια, η μπάλα ήταν άχυρο όπου καθόταν και μιλούσε σε μία τουρνέ του στην επαρχία.

Ο Βορίδης χτυπά αλύπητα τη μπάλα στην εξέδρα με το τσεκούρι από το παρελθόν και αφήνει ακάλυπτη την εστία της ΝΔ, ενώ μεταφέρεται με φορέα εκτός γηπέδου η Σπυράκη γιατί δέχτηκε δέχτηκε αριστερό σύνθημα στο κεφάλι από την εξέδρα που βρίσκεται προς τη μεριά της Συγγρού. Η ίδια βρισκόταν στο κυλικείο όπου συμπτωματικά συνάντησε τον Ζάεφ και του έπινε τον καφέ διαβεβαιώνοντας ότι με Κούλη κυπελλούχο θα τον καλέσουν στην βορειοατλαντική ομάδα για έξω φυλαρούχα. Στα κανάλια όπου ρέει άφθονη λάσπη όλα παίζονται στο “Πάμε σύνθημα”.

Το αρρώστερ των Πράσινων ασθενεί, η ομάδα παίζει με δανεικούς κι αγύριστους παίκτες, όπως και οι Βένετοι, άλλωστε. Η επιθετική τριπλέτα του συστήματος ΠΑΣΟΚινάλ σε θέση Φώφη γκαρντ με τον Βενιζέλο μαξιλάρα στη μακριά γαϊδούρα, κάτω από τον κάλαθο των αρίστων, με της αμύνης τα παιδιά στην καλύτερη επίθεση, με άμυνα του Μηνά που κάνει τη χοάνη να, αλλά δεν ξέρουμε τι παιχνίδι παίζουν.

Μόνο ενδιαφέρον έχει ο Λοβέρδος, αυτή τη στιγμή φοβάται μη γίνει αλλαγή και κρύβεται πίσω από το σημαιάκι του κόρνερ, όταν η ομάδα του εξακολουθεί να παίζει με το σύστημα γκολ αυτοί σέντρα εμείς, αλλά δεν μπαίνει γκολ και μας κάνανε τα τέσσερα τρία δύο. Από την άλλη κάμερα το παιχνίδι του κέντρου έχει χαθεί για τον Λεβέντη, που ετοιμάζεται ξανά να πάρει θέση τηλεοπτικού σχολιαστή εκπρόσωπος βετεράνων κεντρώων παικτών .

Ο μεσαίος καθιστικός χαφ, 50-50, ο Καραμανλής σε καθιστική διαμαρτυρία, που βλέπει τον  έξω δεξιά Μιχαλολιάκο να παίζει μέσα αριστερά ως “Όχι στην ΕΟΚ των παντοπωλείων”.

Η γαλάζια ομάδα που διατηρούν Βένετοι, όχι οι Γένοβοι, μπάζει από αριστερά γιατί έχει από καιρό δύο δεξιά μπακ Άδωνη και Βορίδη, που παίζουν έξω από τη δεξιά γραμμή, αλλά κανείς δεν τους βάζει μέσα, γιατί δε μπορεί να τους σηκώσει ο Πλεύρης για αράουτ. Η ομάδα παίζει χωρίς τερματοφύλακα, αφού κανείς δε θέλει να κάτσει πάνω στα δοκάρια να προστατεύσει την ομάδα από πιθανά άουτ. Η οριζόντιος δοκός απειλεί να φύγει και να πάει στην ενόργανη γυμναστική

Ο Λοβέρδος άλλαξε πάλι θέση, παίζει τώρα πίσω από τον πάγκο για να μη φαίνεται, ενώ ο Καμμένος δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, γιατί παίζει στην εθνική ενόπλων.

Εμφανίστηκε και η μπάλα που δεν την παίζει κανείς τους, τι παίζουν είναι απορίας άξιον εστί. Την είσοδο της μπάλας στο γήπεδο πανηγυρίζουν οι φίλαθλοι, ένας πέταξε και ρολό χαρτί υγείας, μισοτυλιγμένο ή μισοξετύλιχτο διαμαρτύρεται η Βούλτεψη και λέει του φιλάθλου να μην το πετάει, να το πάρει και να πάει στη Βενεζουέλα να το πουλήσει χρυσό, για να μην επιβαρύνει με επιδόματα ο τεμπέλης που λέει και η Καϊλή. Δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον το παιχνίδι, ας περάσουμε στο γήπεδο της Καλλονής όπου είναι κλεισμένοι Σύροι πρόσφυγες σαν σαρδέλες τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: