19/10/18

Υπεραξιωματική αντιπολιτευση


Με τη μία το βρήκατε, άτιμα! Ναι, η Αστυνομία είναι η υπεραξιωματική αντιπολίτευση.


Δηλαδή με την μέχρι τώρα συμπεριφορά τους οι αστυνομικοί (όχι όλοι) τι περίμεναν να τους πετάνε; Λουλούδια;

Ως γνωστόν οι αστυνομικοί στην Ελλάδα δολοφονούνται ασυστόλως, στις διαδηλώσεις τρώνε ρόπαλα κατακέφαλα και χημικά στη μούρη, δεν διακινούν ναρκωτικά και όπλα... καλά, σταματάω.

ΑΙΣΧΟΣ

ΑΠΟ ΤΟ “ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ”

Οι Έλληνες νοιάζονται για το κράτος τους. Όταν εμείς πουλάμε λαθραία τσιγάρα κάποιοι αστυνομικοί έρχονται και για ν' αποφύγουν τη γραφειοκρατία δεν μας καταγγέλλουν στην Εφορία, αλλά φορολογούν επιτόπου το εμπόρευμά μας, μας παίρνουν χρήματα που ονομάζουν προστασία, προφανώς της Εφορίας. Το λένε απλά, “Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει”. Τον επιτόπου φόρο που εισπράττουν τον βάζουν στην τσέπη τους για να γλιτώσουν από το κράτος κόπο κι έξοδα για τελετές που θα τους αποδίδουν τιμές και πριμ παραγωγικότητας.

Κάποιοι από αυτούς τους αστυνομικούς είναι ακόμα καλύτεροι Έλληνες. Έρχονται σπίτι μας εκεί που φυλάμε λαθραία τσιγάρα και ζητούν τον επιτόπου φόρο τσέπης προκαταβολικά. Πολύ καλά για τη χώρα τους κάνουν, γιατί όταν έρθουν στα σημεία πώλησης των λαθραίων τότε σίγουρα θα έχουμε ήδη πουλήσει πολλές κούτες με αποτέλεσμα απώλεια κρατικών εσόδων. Έναν που ήρθε για τον προκαταβολικό επιτόπου φόρο τσέπης στο σπίτι μου τον σαπίσαμε στο ξύλο και τον δέσαμε μέχρι να έρθει η αστυνομία ακολουθώντας την παρότρυνσή τους για αυτοδικία. Μόνο έτσι θα σωθεί η Ελλάδα από τους κλέφτες και τους ληστές.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: