27/10/18

Κορυδαλλαγή εδώ και τώρα

Δίκιο έχει ο συνήγορος του Γιάννου.  Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες δεν είναι παράνομη. Εγώ το έκανα αυτό πολλές φορές στον ύπνο μου και δεν πετάχτηκα από το κρεβάτι έντρομος, με κρύο ιδρώτα στο μέτωπο ότι θα τιμωρηθώ στην κόλαση.

Ο Άκης ήταν ο πρώτος υπουργός Εθνικής Άμυνας του Σημίτη και πήγε φυλακή. Ο Γιάννος ήταν ο δεύτερος και πήγε κι αυτός φυλακή. Τρίτος δεν υπήρξε, ποιος θα έκανε τέτοια βλακεία;

Πάνω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αιωρείται η ατμόσφαιρα ενός λαϊκού ρητού: "Μια του κλέφτη (Άκης) δυο του κλέφτη (Γιάννος) τρεις και βγήκε ο Καραμανλής. Το 2004.

Κάποιοι για να μην πάνε φυλακή είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν, να εξαγοράσουν, να εκβιάσουν, ακόμα και να σκοτώσουν. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε υψηλά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚινάλ που για να μην πάνε φυλακή μόνος τρόπος είναι να πάρουν ξανά την εκτελεστική εξουσία στα χέρια τους.



Ο Σίλας Σεραφείμ επιτέλους ξεκινά εκπομπές τη Δευτέρα στο ΜΕΓΚΑ


Σεισμός 6,7 Ρίχτερ, με σχετικά μικρό εστιακό βάθος, 124 χιλιομέτρων, έξω από τη Ζάκυνθο και ο περιφερειάρχης Ιονίων νήσων ετοιμάζεται να καταθέσει ως ύποπτος στον εισαγγελέα.

Δεν πρόλαβαν να κλείσουν τον Γιάννο φυλακή έγινε σεισμός. Ποιος ξέρει τι άλλο έχουμε να πάθουμε με τους κομμουνιστάς που μας κυβερνούν.

Στη χώρα μας ασκούνται απ’ έξω πιέσεις, από κάτω δονήσεις κι από μέσα ασκούνται οι τηλεοπτικοί για να γίνουν διάδοχη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: