15/10/18

Ο Κούλης κι ο Χουντικούλης

Ο Άδωνης δεν είναι χουντικός. Θα έκανε πραξικόπημα 7-8 το βράδυ για να το δείξουν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Της ΕΡΤ το δελτίο των 9 θα ήταν εναντίον του, αλλά θα την είχε ήδη κλείσει.



Ο Άδωνης μόλις άκουσε -έκπληκτος- ότι ο Κούλης είναι αντιστασιακός της Χούντας σκέφτηκε ν' αποχωρήσει από τη ΝΔ. Μετά τον ενημέρωσε ο Βορίδης του φυλακισμένου δικτάτορα Γεωργίου Παπαδοπούλου πρόεδρος της ΕΠΕΝ ότι αυτό το έκανε ο Κούλης σε ηλικία 6 μηνών. Ο Άδωνης του Πατακού είπε “Νεανικές τρέλες, συγχωρούνται”. Έτσι η ΝΔ απέφυγε μια μεγάλη απώλεια, ξανά στη Χούντα πήγα ένεκα μια παραξήγα.

Στη ΝΔ πρόεδρο έβαλαν το γιο του αποστάτη που επιτάχυνε την επιβολή της δικτατορίας του 1967, έχει αντιπρόεδρο τον Ναζιστή Άδωνη Γεωργιάδη που συνελήφθη άδων εν χορώ το χιτλερικό “Θα επιστρέψουμε”, ανεβασμένος ο Βορίδης, ο πρόεδρος της χουντικής ΕΠΕΝ, μετά από παραγγελία του φυλακισμένου τότε δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου, ο τιμημένος από τη ΝΔ μικρός Πλεύρης είναι γιος και ακόλουθος του μόνου που δηλώνει ότι ίδρυσε ναζιστικό κόμμα. Καλά πάνε, πού πάνε δεν ξέρουνε.


Η εκπροσώπηση του κόμματος του Καρατζαφέρη στη Βουλή έφερε τη Χούντα στα σαλόνια μας και τον Χίτλερ στους δρόμους με τη διάδοχη Χρυσή Αυγή.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Όχι άλλο μαύρο στη δίκη των χρυσαβγάδων μπράβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: