21/9/18

Κατώτατος μισθός, κατώτατη μίζα

Ο οικονομικάριος κομισάριος των μπολσεβίκων που κυβερνούν την Ελλάδα Ευκλείδης Τσακαλώτος αποκάλυψε ότι το 2019 θα υπάρξει δημοσιονομικός χώρος 900 εκατομμυρίων ευρώ για περιθώριο κινήσεων. Ναι, αλλά δε μας είπε πού θα είναι αυτός ο χώρος να κινηθούμε κι εμείς προς τα κει.

ΔΕΗ
Συμφωνήσαμε με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ότι όποιος πελάτης θέλει μπορεί να δηλώνει νεοδημοκράτης, έτσι με τον λογαριασμό ρεύματος αντί για το τέλος υπέρ της ΕΡΤ θα πληρώνει τέλος ΝΔ για την αποπληρωμή των δανείων και του τέλους της. Για την υποδομή του δημοκρατικού συστήματος κάνουμε μεταφορές τελών.

Το καλοκαίρι περνάει, η ΔΕΘ πέρασε, το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα συνεχίζει στις δόξες του, το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ απογοητεύουν εμάς, η τηλεόραση στην Ελλάδα δεν παρουσιάζει παραγωγές άξιες λόγου ή ράβδου, τα σκυλάδικα δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι, το ουίσκι έγινε τσίπουρο ή ρακί, αδειάζει το στρατόπεδο στη Μόρια, το “Σκοπιανό” το βαριόμαστε κάθε μέρα περισσότερο, οι εκλογές αργούν, τι μας έμεινε; Η ανάλυση δημοσκοπήσεων στα καφενεία και στα ουρητήρια της πόλης και του χωριού. Όπως πάντα βγαίνει πρώτη η αντιπολίτευση και μας σιγουρεύει ότι το (κύριο) κυβερνητικό κόμμα θα νικήσει ξανά.
ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΤΕΡΑ
Ναι; Η ΕΤΑΔ, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου, που είναι σύμβουλος αξιοποίησης του ΤΑΙΠΕΔ, φταίει; Για ποιους λόγους, πουλάκια μου, δεν φτιάχτηκε εδώ και σχεδόν 200 χρόνια αρχαιολογικό κτηματολόγιο; Άσε που οι αρχαιολογικοί χώροι δεν παραχωρούνται από το ΤΑΪΠΕΔ πουθενά, όπως γινόταν παλιά όπως σκάβαμε για θεμέλια και ακολουθούσε βιαστικά το μπετό στ' αρχαία για να μη σταματήσει η οικοδομή. Το “Αρχαία Πατέρα”, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη πρόταση που διατύπωσε ο Κούλης στον πατέρα του με την αρχαιολογική συλλογή.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: