25/9/18

Ωδή στους δεμενοιάζειδες

Μην ασχολείσαι με τίποτα, θα τα κάνουμε όλα εμείς για σένα, άσε μας να σκοτώνουμε.

Αιτία θανάτου αυτουνού του Ζακ δεν ήταν φόνος εκ προθέσεως, αλλά εξ αντιθέσεως. Δεν ασχολούμαστε όμως.

Αίσχος. Και οι ληστές είναι με τον Τσίπρα. Δεν ασχολούμαστε.

Η διεθνής τιμή πετρελαίου μπορεί ν' ανέβει και στα 100 $ (από τα 80) στο βαρέλι. Μετά θα έχουμε καύση τιμών, μόνο σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, γιατί στην Ελλάδα έχουμε ιστορία και είναι θέμα τιμής, ό,τι ανεβαίνει δεν κατεβαίνει. Αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτά.

Άσε τους ναζιστές και τους λοιπούς μπράβους της νύχτας ελεύθερους να δράσουν. Έτσι θ' αποκαλυφθεί το ποιόν τους, αλλά τότε θα είναι αργά.  Γι' αυτό δεν ασχολούμαστε.


Στο τέλος θα δεις τους ναζιστές να σε σκοτώνουν, αλλά μην ασχολείσαι, τι σε νοιάζει, αφού είσαι πεθαμένος;

Επιτέλους, κάποιο μέσον καταδικάζει τους ακροδεξιούς τραμπούκους ως ανίκανους. Δεν χρειάζεται λοιπόν ν' ασχολούμαστε.

Μπορεί ο Έλληνας ν' αλλάξει επάγγελμα μετά τα 60 του; Φυσικά. Ο Πρετεντέρης απέτυχε μεν από τηλεπαρουσιαστής να γίνει δημοσιογράφος, θα γίνει όμως βουλευτής. Ούτε με αυτά ασχολούμαστε.

Ο Κούλης από τη ΔΕΘ πρότεινε να εισπράττουν τον ΕΝΦΙΑ οι Δήμοι, αλλά διαφωνεί μαζί του η ΚΕΔΕ του Πατούλη του. Δεν ασχολούμαστε ας ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς μόνοι τους.

Τα προσφυγικά κύματα θα λιγοστέψουν μόνο όταν αρχίσουμε να βλέπουμε τους υπουργούς εξωτερικών των χωρών και όχι τους Οικονομικών. Δε μας απασχολεί όμως αυτή τη στιγμή.

Καλά κάνω και δεν ασχολούμαι.

Ποιο μοντέλο ανάπτυξης έχουμε μπροστά μας; Αλματώδη ανάπτυξη; Δηλαδή πρέπει να μπει μπρος ένα αερομοντέλο ανάπτυξης και στην ανάγκη, για ευχαριστηθεί το μάτι μας έστω; Γιατί δεν βάζουμε μπρος ένα μοντέλο μόδας; Αυτά έχουν ανάπτυξη τουλάχιστον στα χείλη και στο στήθος. Αλλά δεν ασχολούμαστε τώρα.

Σου τα έλεγα. Για το καλό σου, μην ασχολείσαι με το Μητσοτακέικο.

Κανείς σοβαρός πολιτικός αναλυτής δεν βλέπει τον Μητσοτακούλη πρωθυπουργό, αλλά γιατί ν' ασχοληθούμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: