24/9/18

Δεξιοειδή

Ο (υπο)κόσμος της νύχτας και του ποδοσφαίρου ποτέ δεν φημιζόταν ότι διαθέτει τσακάλια υπηρέτες.
Οι χουλιγκάνοι-μπράβοι της ακροδεξιάς αποδεικνύουν κάθε μέρα την εξυπνάδα τους. Τελευταίο δείγμα που την έπεσαν σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Χαίρονται και οι κατηγορούμενοι και οι συνήγοροι υπεράσπισής τους στη δίκη της συμμορίας.

Για όσους δεν κατάλαβαν ότι οι σύγχρονοι νεοδημοκράτες υπηρετούν τους μπράβους.
Η ακροδεξιά και στο χώρο του Τύπου επιδεικνύει την εξυπνάδα της.  Από «Πρώτο (Π)Θέμα» μέχρι σοβαρή «Καθη(κι)μερινή», εμφανίζουν ΟΛΟΙ τον Ζόραν Ζάεφ να τουιτάρει για «ένα κράτος, ένα μακεδονικό έθνος, μια μακεδονική γλώσσα». Πού το είδαν; Εδώ: “Από την Ουάσινγκτον ήρθα στη Βογδάντσα [κωμόπολη της ΠΓΔΜ]. Και ο Πέινς και ο Μακρόν μας διαβεβαίωσαν πως έχουμε κράτος, μακεδονικό έθνος, μακεδονική γλώσσα αναγνωρισμένα απ' όλο τον κόσμο. Στις 30 Σεπτέμβρη δεν καθόμαστε σπίτι, στις 30 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε, γράφουμε ιστορία, ψηφίζουμε υπέρ της ευρωπαϊκής Μακεδονίας”. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η προπαγάνδα φασιστών, ναζιστών και λοιπών εθνικών δυνάμεων δεν νοιάζεται αν ο πομπός είναι βλάκας, αφού ο δέκτης έτσι κι αλλιώς είναι.

Σκοτώνετε Έλληνες που θεωρείτε επίδοξους ληστές; Η τραμπούκικη αυτοδικία του κοσμηματοπώλη μας πείθει ότι η αντίληψη της ακροδεξιάς δεν μας προστατεύει μόνο από τους ξένους; Μήπως ξένοι είναι και πολλοί Έλληνες; και γιατί να μην είναι ξένοι οι χιτλερικοί;

Πανέξυπνοι νοικοκυραίοι, μπορούμε να λιντσάρουμε και ακροδεξιούς τραμπούκους; Έστω, μια κλωτσιά στα μούτρα;
Τα φασιστοειδή θα σε σταματήσουν μια μέρα στο δρόμο και θα σε ρωτήσουν, “Με ποιους είσαι; Με τους άλλους ή μ' εμάς;” Εσύ φυσικά θ'΄απαντήσεις, “Μ' εσάς είμαι”, αλλά θα δεις πάλι να σε δέρνουν και να χασκογελάνε μ' εσένα στο πεζοδρόμιο λέγοντας, “Εμείς είμαστε οι άλλοι”. Και δε θα σε σε βοηθήσει κανείς από τους "εμάς". Όποια κοινωνία ανέχεται τους μπράβους καλά να πάθει μετά. Οι μπράβοι είναι πάντα οι άλλοι εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: