14/9/18

Αυτοδύναμη αξιωματική αντιπολίτευση

Άχου τι πάθαμε!... Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις. Αμάν πώς θα βγούμε κυβέρνηση!... Κι αν βγούμε θα πρέπει να τις μειώσουμε εμείς; Δε μπορεί το ΔΝΤ μόνο του;

“Δεν δικαιούστε διά να ομιλείτε” μας είπε ο Κουτσόγιωργας το 1981, “Δεν δικαιούστε διά να κυβερνείτε” είπε κακήν-κακώς ο Τζαβάρας τις προάλλες.

Ποτέ των ποτών να μην επιτρέψουμε να ξαναβγεί η Αριστερά με τους συμμορίτες στην κυβέρνηση είπε ο Βορίδης και ζήτησε να πάρουμε μέτρα ως κυβέρνηση γι' αυτό, μέτρα εμφυλιακά, αντικομμουνιστικά με τον Κουτσούμπα μόνο ελεύθερο που δεν επιθυμεί διά να κυβερνήσει και καταγγέλλει τέτοιο ενδεχόμενο ως ρεφορμιστικό.

Τι άλλο να κάνουμε; Ο Χατζηδάκης δηλώνει ότι μόλις εκλεγούμε θα απολύσουμε όλους τους συμβασιούχους του δημοσίου και θα ιδιωτικοποιήσουμε το κράτος. Κι αυτό επειδή οι συμμορίτες είχαν το θράσος να μειώσουν την ανεργία

Ο Κούλης διαβεβαιώνει ότι αύριο επικουρικές συντάξεις θα παίρνουν από Ιντεραμέρικαν μόνο όσοι
έχουν τώρα λεφτά να πληρώνουν, δηλαδή δεν τις χρειάζονται.

Ο Καραγκούνης επαίνεσε το ασφαλιστικό σύστημα του δικτάτορα Πινοσέτ που βούλιαξε τα ταμεία της Χιλής και καταργήθηκε.

Η δεξιά στην Αργεντινή με το που βγήκε οδηγεί τη χώρα ξανά στο ΔΝΤ κι εμείς λέμε καλά κάνει.

55 δισ. θα στοιχίσει το ασφαλιστικό που προτείνουμε, είπε η Αχτσιόγλου και τους τρόμαξε όλους.

Χρωστάμε ως ΝΔ τα κέρατά μας σε τράπεζες και ο Κυρανάκης βγαινει και λέει ότι θα ξεπληρώσουμε με δημόσιο χρήμα, ενώ ο Γεωργιάδης είχε ζητήσει να μας χαριστούν τα χρέη.

Ό,τι κακό και να προκαλέσουμε ή υποσχεθούμε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μας ψηφίζουν. Νομίζω δεν δικαιούνται διά να κυβερνώνται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: