13/9/18

Μαζί τα δανειστήκανε

Με το μισθό μου αγοράζω τουρκικές λίρες και τις καταθέτω στην Τουρκία με το νέο επιτόκιο 24%. Άρα πήρα αύξηση. 

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
Ο αντιπρόεδρος β' Χατζηδάκης διαβεβαίωσε ότι μόλις βγει η ΝΔ στην κυβέρνηση θα απολύσει όλους τους συμβασιούχους του δημοσίου. (Αυτό είναι αληθινό νέο)

ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ
Όλοι οι συμβασιούχοι θα απολυθούν υποσχέθηκε (σε ποιον;) ο Χατζηδάκης, σύμφωνα με το Σύνταγμα, είπε. Δεν θα ψηφίσω το Σύνταγμα, μονοκούκι Ομόνοια.

Αναρωτιόμαστε αν στους συμβασιούχους που θα διώξει από το δημόσιο περιλαμβάνονται και οι ακροδεξιοί της ΝΔ.

Η ΝΔ θα κάνει την Ελλάδα τεράστια με ασφαλιστικό σύστημα Πινοσέτ, φορολογικό Βιντέλα, ανθρωπιστικό Απαρτχάιντ, διατροφή Αμίν Νταντά, Παιδεία Μεταξά, εθνικό δρόμο Ιωαννίδη, εργασιακό μεσαίωνα Πολ Ποτ. δημοκρατικό αίσθημα Φράνκο, τηλεοπτικό παράδεισο Τραμπ και πολλά άλλα δώρα από κατάστημα τρικ.
ΠΙΝΟΣΕΤ ΜΠΟΛ
Την ευθύνη για τον ασφαλιστικό κουμπαρά του Πινοσέτ η ΝΔ την ανέλαβε, αλλά ο Καραγκούνης ακόμα δεν την παρέλαβε.

Για τη ΝΔ η δημόσια (αστική) τάξη στη ΔΕΘεσσαλονίκη έπρεπε να επιβάλλεται απλά το δίκαιο: οι ακροδεξιοί να χτυπούν τους άνδρες των ΜΑΤ και αυτοί να χτυπούν τους αντιεξουσιαστές.

Και το ΚΚΕ λειτουργούσε με επισφαλή δάνεια. Το κόμμα καταγγέλλει ως οκνηρές τις συνδρομές μελών, τα κουπόνια φίλων και τις εισπράξεις των επιχειρήσεών του.

Ο Κουτσούμπας ακόμα δεν ανέλαβε την ευθύνη για τη μνημονιακή υποχώρηση του εργατικού κινήματος. Η επαναστατική εργατιά από μπρος παρθένα, από πίσω μπαίνουν τραίνα.

Πότε θα επιστρέψει τα χρήματα που πήραν από το λαό το Μητσοτακέικο και η ΝΔ με τα δάνεια που πήρε και ακόμα πληρώνουμε εμείς;

Εδώ γιατί περνάει εύκολα; Ο Κούλης είναι για προπόνηση;

Καλή μας Τρόικα, διορθώνουμε τον Γιουνκέρ: Τα συμφωνημένα πρέπει να ξανασυζητούνται. Για να διορθώνονται τα αποτελέσματα λανθασμένων εκτιμήσεων-προβλέψεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: