13/7/18

Σφαιδρότητα

Πρώτη θριαμβευτική νίκη Κούλη κατά Τσίπρα
Γιατί άραγε η Φώφη θεωρεί λογικό να ζητά άμεσες εκλογές; Το δικό της κόμμα είναι πρώτο στις δημοσκοπήσεις; Προφανώς είναι σίγουρη ότι ο Μητσοτάκης θα σώσει την Ελλάδα. Δηλαδή προτείνει να ψηφίσουμε ΝΔ;

Η Φώφη Μητσοτάκη, συνεργάτις της Δεξιάς κατηγορεί τον Τσίπρα ως -άξιο- συνεχιστή της Δεξιάς. Λογικό κι αυτό.

Λογικότατο να συνεργάζεται το ΠΑΣΟΚ με τη Δεξιά κατά της Αριστεράς. Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας η Δεξιά είχε πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου-παππού για να σφάζει ΕΑΜίτες.

Πολύ λογικό που μια ξανθιά είδε σ΄ ένα βράχο ένα κατσίκι και σκαρφάλωσε να το σώσει. Πού το παράξενο; Το επίπεδο του λάιφ στάιλ σελέμπριτι στην Ελλάδα είναι όσο και της κατσίκας.

Καθόλου παράξενο ούτε που η ΝΔ τάχθηκε με τη Ρωσία, κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, να μη μπει η ΠΓΔΜακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Μαζί και οι χιτλερικοί, μαζί κι ο Κουτσούμπας και η Φώφη και ο Λαφαζάνης και άλλα επαναστατικά τάγματα βαρεμάρας. Καταδικάζουν και τις επελάσεις Ρώσων “διπλωματών” που τα 'χωναν για να στήνονται και να πληθαίνουν με καλυμμαύκια και περικεφαλαίες τα συλλαλητήρια ώστε η ΠΓΔΜακεδονίας να μη γίνει Βόρεια Μακεδονία, αλλά να παραμείνει σκέτη Μακεδονία. Λογικό κι αυτό.

Πώς ακριβώς βοήθησε η Ρωσία την χρεοκοπημένη Ελλάδα, ειδικά πριν το δημοψήφισμα και την εν συνεχεία αναμενόμενη ήττα στη διαπραγμάτευση; Ούτε ρούβλι. Για το καλό μας. Σοβαρευτήκαμε κάναμε αιματηρές οικονομίες και προκόψαμε.

Το πρόβλημα δεν είναι τι κάνει η ακροδεξιά, αλλά ότι οι φτωχοί στρέφονται συνεχώς σ' αυτήν, την οποία χρηματοδοτούν οι πλούσιοι.

Την επόμενη βδομάδα θα ιδρυθούν άλλα δύο μόνο ακροδεξιά κόμματα. Το ΚΟΥ.ΜΑ.Ν.ΤΟ και η ΚΟΥ.Τ.Α.ΛΑ. Λογικό.

Να επιστρέψει η Ελλάδα τους 9 Τούρκους που είχαν συλληφθεί στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2017 σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής ενώ προετοίμαζαν επίθεση εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψή του τον περασμένο Δεκέμβριο στη χώρα μας, ζήτησε η Ντόρα. Λογικό. Να στείλουμε κάποιους στην Τουρκία να δικαστούν για έγκλημα που αποπειράθηκαν να κάνουν στην Ελλάδα.

Και όσοι αποχωρούν από το Survivor να μην έρχονται στην Ελλάδα, αλλά στην Τουρκία, αφού αυτό το ριάλιτι επιβίωσης είναι τουρκικής παραγωγής.

Να στέλνουμε στην Τουρκία να δικάζονται και όσοι δεν παρακολουθούν τούρκικα σίριαλ. Φυσικά στην Τουρκία θα εκδίδονται και όσοι από το θυμό τους γίνονται Τούρκοι και διαπράττουν ή αποπειρώνται να κάνουν εγκλήματα.

Η Ντόρα πήρε πρόσκληση από τον Ερντογάν για την ορκωμοσία του, πολλοί φίλοι και συνεργάτες της περιμένουν πρόσκληση από τον εισαγγελέα.

Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι στις ορκωμοσίες εκλεγμένων άλλων χωρών δεν θα πηγαίνει καν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά αποκλειστικά η Ντόρα.  Η Ντόρα πλέον πλύστρα κι ας ήταν εφοπλύστρα.

ΕΘΝΙΚΑ ΛΟΓΙΚΟ

"Το ότι επιτρέπεται η μετανάστευση στην Ευρώπη είναι ντροπή, χάνει τον πολιτισμό και την υφή της”, είπε ο Τραμπ, ο άνθρωπος του πνεύματος που διαλύει τη Μέση Ανατολή και προκαλεί ροές προσφύγων υπηρετώντας μια αποτυχημένη θεωρία, ότι η ανάστατη Μέση Ανατολή αφοπλίζει την Ρωσία, μια εφαρμογή που έφερε Ρώσους στρατιώτες να πολεμούν στη Συρία, δυο βήματα από το Τελ Αβίβ και τα αραβικά πετρέλαια που δεν φαίνεται να χάνουν προς τιμήν του αμερικάνικου σχιστολιθικού.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΦΤΟΥ! Η κωλοελλάδα παίρνει τελικά τα λεφτά που της χρωστάνε. Ούτε 10 ώρες προπαγάνδα δεν καταφέραμε να κάνουμε. Το Συμβούλιο Διοικητών του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) ενέκρινε σήμερα επί της αρχής την τελευταία εκταμίευση των δανείων, ύψους 15 δισ. ευρώ για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: