15/6/18

Νοτιομακεδονικοί χαλβάδες

Ποτέ δεν βαρεθήκαμε τον Ιούνιο
Οι χρυσαβγάδες πέρασαν τη φάση του “σπάμε πλάκα με τα καραγκιοζιλίκια τους”. Σπάνε κεφάλια και τα νεύρα μας που κάνουν πρόγραμμα.

Ποιοι καταγγέλλουν ως προδοσία το ότι επιτρέπει η Ελλάδα να έχει το όνομα Βόρεια Μακεδονία μια χώρα που βρίσκεται ακριβώς εκεί; Οι νοσταλγοί του Χίτλερ, αυτουνού που έδωσε την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη  στους Βούλγαρους κατακτητές, τη Δυτική Μακεδονία στον Μουσολίνι και κράτησε για τον εαυτό του το φιλέτο Θεσσαλονίκη.
Ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ Κούλης Μητσοτάκης δήλωσε: “Μένουμε Βαλκάνια
Και όμως είναι πολύ απλό. Μόνο οι εθνικιστές της ΠΓΔΜακεδονίας και της Ελλάδας θεωρούν τη συμφωνία προδοτική. Αυτές τις δύο φυλές προδίδει.

ΛΕΒΕΝΤΙΑ 1
Η Ντόρα στη Βουλή εκτόξευσε συκοφαντίες εις βάρος του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών καλυπτόμενη από τη βουλευτική ασυλία, όταν άλλοι που είχαν διακινήσει τους ίδιους ισχυρισμούς έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα ως συκοφάντες από τον Άρειο Πάγο.

ΛΕΒΕΝΤΙΑ 2
Πριν καταλάβουν τι σήμαινε αυτό που έγινε χειροκρότησαν τον ψευτοκαραϊσκάκη και αμέσως μετά τον διέγραψαν για να μην πάνε μέσα κι οι ίδιοι.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αντί ο στρατός να συλλάβει Τσίπρα, Καμμένο και Παυλόπουλο, να τους αποξκερφαλίσει και να ρίξει τα κεφάλια τους στις Πρέσπες, όπως διέταξε ο “Καραϊσκάκης”, ήρθε η χρυσαβγάδικη Αστυνομία και συνέλαβε αυτόν.

Μετονομάζεται και η εμπορική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Καναδά. Από CETA, γίνεται FETA.

Ο Κουτσούμπας δεν αναγνωρίζει το παγκόσμιο κύπελλο που γίνεται στη Ρωσία, γιατί, είπε, είναι όργανο της πλουτοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: