5/6/18

Ιουνιανά

Άκουσε ο Κούλης για τραπέζι, ο νους του δεν πήγε στη διαπρα(γ)μάτευση με τους ΠΓΔΜακεδόνες, αλλά στο τραπέζωμα.

Η διπλωματία μας έχει Κότζια, αλλά ο Μπι Κούλης Μακεδών: “Ούτε λύση ούτε ζημιά”. Νέα συλλαλητήρια κατά οποιασδήποτε λύσης, πάμε για τα Ιουνιανά.

Σε διαβούλευση μίας εβδομάδος θέτει η ΝΔ το πότε θα γίνουν πρόωρες εκλογές. Υψηλό συντελεστή στο στοίχημα έχει ο Αύγουστος 2020.

Όχι διαολίζεσαι, αλλά διαβουλεύεσαι όταν θες να μοιραστείς ευθύνες με τα θύματα. Περνάμε διαβουλοβδομάδα, είμαστε θύματα, φτωχοδιάβουλοι.

Ο Κούλης είναι παρακα(τα)θήκη για το μέλλον του Σαμαρά, του υιού Ντόρας και του Βορίδη.

ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΕΞΙΚΟΥΛΗΣ
Το ανήθικο πλεονέκτημα της δεξιάς σε ύστατη στιγμή ήταν τα εθνικά, όταν δεν τους έπαιρνε να μιλάνε για εσωτερικά θέματα. Τώρα το ρίχνουν στα ποδοσφαιρικά και τα γράφουν όλα στον Πανούτσο τους, γιατί μπλέξανε τις βούρτσες με τον Βρούτση.

Ο Σαμαράς δηλώνει ότι θα βρει τους Σκοπιανούς και θα τους πακετάρει. Αυτό δείχνει ότι τους φοβάται περισσότερο απ' όσο φοβάται τους Τούρκους και τους Αλβανούς.

Ο Κούλης βρήκε και πακετάρισε τον 17χρονο που ψηφίζει πρώτη φορά κι ενδιαφέρθηκε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη το '65. (Έκλεισαν δύο χρόνια από τη δολοφονία της τροχαίας από τον Λαμπράκη)

Για τον ημιεπίσημο Σκάι ο Τσίπρας όφειλε να κρατήσει το λόγο που υποτίθεται έδωσε.


Περικοπές παντού, ακόμα και στους 11 Αποστόλους


Νέα Διαπρα(γ)μάτευση


ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
ΝΔ / μπροστά / για πισωκολλητά

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΓΑΔΑ ανέβηκε μόνο η χαμηλή εγκληματικότητα, άρα δεν έχουμε ούτε οργανωμένο έγκλημα της προκοπής με εξαίρεση τις βούτες από τα υπουργεία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που κι αυτές όμως στο κάτω-κάτω είναι πταίσματα.

Αίσχος. Τα Εξάρχεια ως άντρο των αναρχικών έγινε καλός τουριστικός προορισμός.

ΟΔΥΝΗ
Φεύγει το ΔΝΤ από την κατακτημένη Ελλάς; Αλέ-αλέ-ΔουΝουΤέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: