26/6/18

Συζήτηση προ υπεροψίας διατάξεως

Ο Κούλης της Πειραιώς, όχι της τραπέζης, μία μέρα από την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, που ζήτησε ο ίδιος, κάνει τώρα πρόβα ξεκούμπωτη. Φαντάζεται τον αυριανό του θρίαμβο.

Ο Κούλης νοιώθει μια σιγουριά για την επιτυχία, αφού ο γείτονας φίλος του, ο Ερντογάν, κέρδισε καθαρά τις προεδρικές εκλογές με διαφορά πολλά σακιά ψήφους.

20 € σε όποιον παρευρεθεί στη δωρεάν συναυλία τους
Πάλι νίκησε το ποδόσφαιρο. Η Βουλή (του λαού ) της Τουρκίας είναι πια σχεδόν κυρίαρχη στο πολιτικό παιχνίδι εξουσίας. Μόνες της αναρμοδιότητες,  δεν ορίζει κυβέρνηση και δεν νομοθετεί. Οι υπερεξουσίες της όμως παραμένουν σε υψηλή θέση, λίγο κάτω από τον πρόεδρο και την τηλεόραση.


ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ
Με τους αριστερούς Κούρδους να μπαίνουν στην τουρκική Βουλή αφού ξεπέρασαν το όριο 10% τελειώνει και ο παραλίγο σουλτάνος Ερντογάν, όπως τον λένε οι Αμερικάνοι, Ερντοάν, όπως τον λένε οι Τούρκοι, Ερντ-ουάν και κανείς άλλος όπως ήθελε να γίνει. Οι Κούρδοι τού είναι Κακούρδοι. Θα στήσει παντού κακουρδοδικεία. ΟΙ κεμαλιστές τους σκότωναν χωρίς δίκη.

-Μπαμπά, γιατί τόσοι μακεδονολόγοι;
- Στου διαόλου το χωριό, όλοι κάνουν το γιατρό. 

Τούρκος παραγωγός από το FYR Αθηνών παραβίασε και το FYR Καναλιών και βρέθηκε Survivor στον τηλεοπτικό μας εναέριο χώρο.

Και οι Τούρκοι την τηλεόραση της μπανανίας τη λένε μπανανιστίρ ντουλάπ.

Μπανανιστήρια είναι τα βασανιστήρια στις μπανανίες;

Τώρα που ελάφρυνε το χρέος μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Το πρόβλημα θα ξεκινήσει από την ώρα που θα ξυπνήσουμε.


Δέχεται να πάει στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ. Εκπρόσωπος τύπου του ΑΣΕΠ, φυσικά, όχι διαγωνισμό, για ποιες μας πέρασες;
Ο Τσίπρας δέχεται πρόωρες εκλογές, αλλά σε φιλικό επίπεδο, δηλαδή έναν φιλικό αγώνα, για να ησυχάσει ο Κούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: