13/6/18

Νέα Πολιτική Άνοιξη

Ο ΛΑΟΣ είναι εδώ
Η Νέα ΠολΑν, πρώην ΝΔ, δηλώνει συμμετοχή σε συλλαλητήριο στα Σκόπια κατά της (μετ)ονομασίας της ΠΓΔ Μακεδονίας. Ο Κούλης ζητά να παραιτηθεί ως εθνικά μειοδοτική προδότρα όλη η κυβέρνηση του προδότη Ζάεφ, πειθήνιο όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟυ.

Οι καφετζούδες συνεχίζουν να προβλέπουν το παρελθόν της ΝΔ για την ΠΓΔ Μακεδονίας. Επί Μολυβιάτη είχαν δεχτεί το Μακεδονία-Σκόπια με προοπτική να φύγει σε λίγα χρόνια η παύλα και τα Σκόπια.

Ο Σπυραντώνης Γεωργιάδης σε τελευταία του πρόβλεψη είδε ότι η Ντόρα ως υπουργός Εξωτερικών του Κωστάκη Καραμανλή τότε πρότεινε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για την ΠΓΔ Μακεδονίας, αλλά χωρίς το “Μακεδονία”. 

Ρε παλικάρια, εδώ ο Τσίπρας έλυσε το Μακεδονικό κι εσείς ακόμα δεν στήσατε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα;

Εξαιτίας της ζέστης το επόμενο συλλαλητήριο, για να εξακολουθεί λέγεται η ΠΓΔ Μακεδονίας σκέτη Μακεδονία, θα γίνει στην πλαζ της Βουλιαγμένης. 

Τα διεθνή ΜΜΕ έκπληκτα τονίζουν: “Η Ελλάδα κατάφερε τη μετονομασία μιας χώρας”.

Γέρων Πάει Ίσιος: “Αυτή η συμφωνία για τη Βόρεια Μακεδονία θα ρίξει την αντιπολίτευση”. 

Είχαμε Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, τώρα και Βόρεια Μακεδονία. Μια Νότια Μακεδονία μας λείπει και ολοκληρώσαμε το παζλ.

Ο Αντώνης Σαμαράς διέταξε τον Σπυραντώνη Φύτο Γεωργιάδη Μαϊντάν Σκάι να διαγράψει από τη ΝΔ την εικόνα του πρώην προέδρου της Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα επειδή αναγνώρισε τη μακεδονική γλώσσα. 

Ο Σαμαράς για την ονομασία της ΠΓΔ Μακεδονίας δεν άλλαξε θέση μόνο στη ΝΔ, αλλά και το ΚΚΕ. Το μόνο που έμεινε είναι να δούμε και στα συλλαλητήρια τον Κουτσούμπα (Όλοι σύνταγμα, αυτός Ομόνοια) που μιλάει για αλυτρωτισμό των “Σκοπίων”.

Παρθένα η ΝΔ όσο το τσουλί της γειτονιάς ετών 50. Δέχεται τα πάντα, αλλά όχι ονομασία των Σκοπίων από πίσω.  

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αν συνομολογείτε ότι κινδυνεύουμε από την ΠΓΔΜακεδονίας να μας πάρουν τη Θεσσαλονίκη, τότε ο ελληνικός λαός θα σας αποστείλει εις στο πυρ το εξώτερον για τις εξοντωτικές στρατιωτικές δαπάνες που φορτώσατε τόσα χρόνια στο σβέρκο του και φοβόμαστε και την πινέζα του χάρτη.

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
Σαράφης στα Τρίκαλα, τώρα (προδότης) Σαράφης και στα Σκόπια.

Δηλαδή εθνολεβέντες μου οι “Σκοπιανοί” είναι εχθροί μας; Μην το πείτε σε ξενοδόχο ή μαγαζάτορα Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής.

Ρε παπάρες, δεν δέχεστε το όνομα Βόρεια Μακεδονία, αλλά πηγαίνετε κι ενισχύετε οικονομικά τη σκέτη Μακεδονία αφήνοντας τα λεφτά σας στα καζίνα Γευγελή και Βίτολα.

ΓΛΩΣΣΑ
Όταν ένα πρόβλημα φτάνει στη λύση του, αλλά δεν του τη δίνουν λέγεται πρόβληγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: