1/6/18

Κραχόι

Η Μέρκελ δεν πανηγυρίζει για τις κυβερνήσεις σε Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία-Πορτογαλία. Ούτε για κάποιον που αυτοαναγορεύτηκε σε επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας.


Ο Ραχόι απολύθηκε από τη θέση του πρωθυπουργού, τον προσλαμβάνει ο εισαγγελέας για μία προνομιούχο θέση κατηγορούμενου.

Ο Κούλης ζήλεψε τον Ραχόι, ο οποίος τουλάχιστον κατάφερε κι έγινε πρωθυπουργός.

Στη μπανιέρα δυο-δυο

Τρία πουλάκια κάθονταν, Ραχόι το βασίλειο. 

Οι Έλληνες κινούν τα νήματα των μαριονετών της υφηλίου. Ο Κούλης προκάλεσε το πρόβλημα με την μη αποδοχή από τον πρόεδρο της Ιταλίας του προτεινόμενου υπουργού Οικονομικών, ώστε να ανέβουν οι αποδόσεις στα ομόλογα και να βρομίσει η έξοδος της χώρας μας από τη μνημονιακή εποχή. Του τη χάλασε όμως ο Τσίπρας που έριξε τον Ραχόι στην Ισπανία και ανάσανε η αγορά, επειδή κλέβανε πολύ οι υπουργοί του και δεν έμενε τίποτα για φοροδιαφυγή.

Ο δεινός οικονομολόγος Στέφανος Μάνος προκάλεσε τους φόρους εισαγωγής στις ΗΠΑ προϊόντων από ΕΕ, Καναδά, Μεξικό, Κίνα και Ιαπωνία. Ο Τσακαλώτος απαντά βάζοντας αυτές τις χώρες να αντισταθμίσουν το κόστος επιβάλλοντας κι αυτές φόρους εισαγωγής προϊόντων από τις ΗΠΑ. 

Το Μονακό δεν έχει υποβαθμισμένα προάστια, ούτε αναβαθμισμένα, δεν έχει καν προάστια, ίσα-ίσα το ίδιο το Μονακό είναι προάστιο της Νίκαιας της Γαλλίας.

Απολαύστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: