7/5/18

Χάσαμε στα Γιάννινα / με παπούτσια πάνινα

Ο Μαρινάκης ξέχεσε τους παίκτες του για δύο λόγους: για την ταπεινωτική ήττα στα Γιάννινα, αλλά και Κούλη, Φώφη που δεν κατάφεραν ακόμα να κάνουν εκλογές.

Ο Μαρινάκης απειλεί Κούλη-Φώφη. Αν δεν καταφέρουν πρόωρες εκλογές τώρα θα προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές στα κόμματά τους και θα βάλει νέους προπονητές στη θέση τους.

Ο εν αναμονή πρωθυπουργός Κούλης διαβεβαίωσε ότι δεν θα κάνει απολύσεις από το δημόσιο. Γιατί δεν θα κάνει; δεν πρέπει γενικά; Τότε γιατί έκανε ως υπουργός; Μήπως λέει προεκλογικά ότι δεν θα κάνει κι εννοεί ότι δεν χρειάζεται τώρα; Κι αν χρειαστούν οι απολύσεις 2-3 μήνες μετά τις εκλογές που θα κερδίσει; Καλύτερα μην τις κερδίσει.

Το μεγαλείο του πολιτικού νου της Φώφης ξαναχτυπά: η Φώφη στέλνει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία ζητά να ξεκινήσει η συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Μετά ζητά άμεσες εκλογές.
Ο Κούλης υποσχέθηκε μείωση των φορολογικών συντελεστών αγροτώ που εισπράττουν μέχρι 10 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Όσοι το άκουσαν σκιάχτηκαν, γιατί μέχρι σήμερα, ως τις 8,5 χιλιάδες είχαν αφορολόγητο, το οποίο μάλλον θα καταργηθεί από τον Κούλη. σύμφωνα με όσα τους είπε ότι κατάλαβε και η Αραμπατζή, υπεύθυνη αγροτικής πολιτικής.

ΦΕΪΚΓΙΟΥ
Έγκυρη ενημέρωση. Ρωτήστε και τον Σκάι: “Ο Κούλης είναι καραφλός”.

Νέο λεπτομερέστατο κοινό προεκλογικό πρόγραμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, για την κοινωνία, για την διπλωματία, για την Ελλάδα, ρε γαμώ το κέρατό σας: 
1) Για την ανάσταση -αληθώς ο Κύριος- της Οικονομίας: Να φύγει ο Τσίπρας.
2) Για την ευημερία της Κοινωνίας: Να φύγει ο Τσίπρας.
3) Για τα Σκόπια: Να φύγει ο Τσίπρας.
4) Για τις πρόωρες εκλογές στην Τουρκία: Να φύγει ο Τσίπρας. 
5) Για την αποκατάσταση της ποδοσφαιρικής μας ευημερίας: Να φύγει ο Τσίπρας.
6) Να φύγει ο Τσίπρας.
7) Να φύγει ο Τσίπρας
8-100) Να φύγει ο Τσίπρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: