24/5/18

Ρουβίκουλης-Κουλήκωνας

Κούλης πρωθυπουργός με αντιπρόεδρο της κυβέρνησης το 4ο μνημόνιο θαλάσσης αέρος. Θάλασσα θα τα κάνουμε όλα στον αέρα.

Νέα Δημοκραβία

ΛΥΠΗΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΙ ΠΙΤΤΕΡΟ
ΝΔ=Ναι Δέρνει. (Μπουτάρη) Πρόλαβε ο Γεωργιάδης και είπε στον Κούλη ότι δεν υπόκειται σε καμία πειθαρχική ποινή ο ΚαμπόSOS δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Ατρειδών και Αρχιδών.

ΜΟΥΖΙΚΑ
Νο1 χιτ στη Γερμανία: το “Σεξ εντ Ντράγκι ροκ εν ρολ”. Νο2 το “Ντράγκι, Ντράγκι, μάνα μου”.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
Ο πιστωτής θα στην κάνει την πιστιά: Δυο χρόνια παράτα στη Γαλλία που έχει, παράτα μας, στην Ελλάδα και όσους ακόμα δεν έχουν.

ΔΙΔΑΓΜΑ
Αν τα λεφτά είναι αέρας μπορεί και να είναι πορδή.

ΠΟΙΗΣΙΣ
Μόνο η άδεια τσέπη πληρώνει όπως πρέπει.

ΦΑΓΗΤΟ
Λαϊκό ρητό της Γερμανίας, “Κάποιο λάκκο έχει η φαβέ”. Φαβέ προφέρονται τα αρχικά της Φολκσβάγκεν VW. Θυμίζουμε η εταιρεία ιδρύθηκε το 1937 από τον Χίτλερ.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Εκατομμύρια αυτοκίνητα Φολκσβάγκεν και Πόρσε, γαμπρέ, κουφέτα αποσύρονται. Η Μέρκελ δεν ξέρει πού να τα βάλει. Σκέφτεται να τα μοιράζει σε πρόσφυγες για να φύγουν από Ουγγαρία, Σλοβενία, Σκόπια ή Γερμανία και να πάνε στο Καζακστάν, στο Ουζμπεκιστάν, στο Τατζικιστάν κι όπου αλλού βαστάν.

ΑΚΙΝΗΤΑ
Τι με νοιάζει εμένα που μειώθηκε ο ΕΝΦΙΑς, αφού δεν τον πληρώνω;

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
ΒΑΡΟΝ(Δ)ΟΙ: “Ο ΑδΌνειδος μας ξεφτιλίζει που βγαίνει στα κανάλια σαν διασκεδαστής και τον έχεις αντιπρόεδρο του κόμματος”.
ΚΟΥΛΗΣ: “Δε μπορώ να λέω όλες τις βλακείες εγώ. Έτσι, κάθε μέρα ο Γεωργιάδης  στη θέση μου με καλύπτει και με ξεπερνάει”.

Ο ΑδΌνειδος απορεί σε γλωσσικό επίπεδο: "Σε τι έχουμε να βγάλουμε γλώσσα; Σε προσύμφωνο της Κυβέρνησης με το Γιούρογκρουπ, σε μησύμφωνο ή σε μικρόφωνο;"

Ο Κούλης και ο ΑδΌνειδος ποτέ δε λένε ψέματα. Απλώς φέρνουν την αλήθεια σε κατάσταση απόγνωσης και δε μπορεί να κάνει κιχ.

ΤΗΛΕΠΟΤΙΚΑ
Ο Σπυραντώνης δέχεται να μη γυρνά συνέχεια στα τηλεοπτικά πλατό. Κάθε πρωί θα κάνει ένα διάγγελμα σε απ' ευθείας σύζευξη όλων των καναλιών.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Δεν θέλουμε βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, θέλουμε βρώσιμη οικονομική ανάπτυξη, ανάπτυξη που τρώγεται.

ΜΜ(ρ)Ε
Οι ειδήσεις για τη ΝΔ φεύγουν από τα πολιτικά και περνάνε στα κοσμικά.

ΤΖΟΓΟΣ
Η διαιτησία φταίει όταν χάνει ο Ολυμπιακός, όταν φέρνει ισοπαλία ή όταν κερδίζει.

ΚΑΤΑΚΛΙΣ
Η βία δεν είναι ιδέα, δεν είναι άποψη, είναι εργαλείο. Σκέφτεται να τη χρησιμοποιήσει και ο Γ. Καμίνης εναντίον του, ώστε να εξασφαλίσει κι αυτός την επανεκλογή του μετά τον Μπουτάρη, του οποίου απλώς του έτυχε εκτός προγράμματος. Η ηλιθιότητα των ακροδεξιών είναι χρήσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: