28/5/18

Ευρωπαϊκή εκκΈνωση

Τζιχαδιστές εδώ, τζιδανειστές κι εκεί
Μ' έπιασε ένας πολύ ενοχλητικός βήχας. Ούτε σιρόπια, ούτε αφεψήματα, ούτε τσίπουρα κάνουν τίποτα. Θα πάω να μου τον κόψει ο Σολτς.

Διφραγκοκρατία. Με το ευρώ οι Γάλλοι δεν είναι πια φραγκάτοι, όρος που συναντιέται πια μόνο στην Κεφαλλονιά.

Πηγαίναμε καλά για τους ευρωπαίδες που κάθε τόσο έκρουαν τον κώδωνα ότι είμαστε σε εκτροχιά να πάρουμε την υποδόση, ενόσω ήμαστε στην ανθυποδόση, άντε και στη δόση και στην επιδόση και στην κακόηχη αρχιδόση.

Από το πρώτο μνημόνιο μέχρι και σήμερα ανοίγει και το επάγγελμα του φαρμακοποιού, κλείνει το επάγγελμα του εργαζόμενου.

Τον οδικό χάρτη για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση απαίτησε να τον φτιάξει ο Μπόμπολας. “Θα τον κάνω εθνικό οδικό χάρτη”, είπε ο πρώην εκδότης που έφτιαχνε μισερές οδούς και ήθελε και μισερούς οδικούς χάρτες.

Να φτιαχτεί ένα απέραντο στρατόπεδο 50 χιλιάδων προσφύγων ζήτησαν Ευρωπαίοι σοφοί. Οι λογικότεροι πρότειναν μια ελληνική πόλη 50 χιλιάδων στους πρόσφυγες, από τις πολλές που έχουμε ξενοίκιαστες. Αποτρέψαμε το ενδεχόμενο να ζητήσουν Μακρόνησο 50 χιλιάδων κρατουμένων. Κερδίσαμε και επιδότηση ενοικίου στους πρόσφυγες, χρήμα που θα εισπράξουν Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων, ενοικιαστές προσφύγων για κάθε δουλειά.

-Τι έχουν στο μυαλό τους οι ευρωσοφοί που προτείνουν τέτοια;
-Τίποτα.
Είναι να μη δούμε ρεκόρ μπροστά μας. Μετά το ρεκόρ αύξησης τιμών, αύξησης ανεργίας, αύξησης χρεών στο δημόσιο, αύξησης προσέλευσης τουριστών, σπάσαμε και το ρεκόρ προσέλευσης προσφύγων και συνεχίζουμε ακάθεκτοι, αρκεί να βάλει το χέρι του κι ο Θεός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: