28/5/18

Του Αγρίου Νεύματος

Καρφί θείου για τον ανιψιό που προβάλλεται ως καταλληλότερος διάδοχος
Οι νεοδημοκράτες που έδωσαν από ένα πενηντάρικο για να βγάλουν πρόεδρο τον Κούλη απαιτούν μετά την παραίτησή του να τους επιστραφούν τα χρήματα.

Όποιος και να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΝΔ την έχει άσχημα, γιατί ένα-δυο μήνες μετά θα του πετάξει ο Τσίπρας στο κεφάλι πρόωρες εκλογές και θα τον τελειώσει κι αυτόν.

Αποκάλυψη Ιωνάθαν: (Ίο νάθινγκ) “Ο επόμενος ηγεμών της αιδούς Πειραιώς θα φέρει μύστακα.”


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Ο φασισμός είναι με τα τρία πόδια στον τάφο.

ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΩΡΑ
Καλύτερα  στο λάκκο / παρά με τον Κυριάκο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΙΟΙ
Ο Κούλης είναι πολύ μυστικός πράκτορας των φασισταίων. Τόσο μυστικός πράκτορας όσο και ο διασημότερος όλων των μυστικών, ο Τζέιμς Μποντ.

Κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Ε.Π.Ε. στους αστυνομικούς και στους χρυσαβγάδες: “Γαμούμε και δέρνετε”.

Παρούσα κυβέρνηση, απούσα αντιπολίτευση. Άρα προς το απόν οι αντιπολιτευόμενοι έχουν δώσει δείγματα γραφής στ' αρχίδια τους.

Άλλο ένα μέχρι σήμερα κακό: ο λαός έχει πάντα στο πλευρό του την αντιπολίτευση πριν γίνει κυβέρνηση, όχι μετά.

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν ζητούν πια πρόωρες εκλογές, αλλά πρόωρες κάλπες. Ο Τσίπρας το δέχεται, στήνει κάλπες πρόωρα να περιμένουν το φθινόπωρο του 2019.

Δεξιά:Εκλογές στην Ελλάδα είναι, παίζουμε τέσσερα με τις δημοσκοπήσεις υπέρ μας και στο τέλος κερδίζει ο Τσίπρας”.

Θυμίζουμε, ο Μεϊμαράκης έχασε στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ επειδή οι δημοσκοπήσεις τον έδειχναν να προηγείται σταθερά. 

Η ΝΔ ήθελε πρόεδρο Μητσοτάκη για να πάρει την κυβέρνηση. Κι εγώ όταν ήθελα να πάρω σπίτι ξεκίνησα από τα τασάκια. Κι εκεί είναι ακόμα, γιατί τ' αγόρασα με δόσεις.

Σε λίγο θ' αρχίσουμε να μιλάμε μόνο για το ποδόσφαιρο, όχι μόνο λόγω Μουντιάλ, αλλά αφού με τον ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται οι μητροπολίτες, με τη ΝΔ οι τηλεκριτικοί, με το ΚΚΕ οι ανασκαφείς του μέλλοντος, με το ΠΑΣΟΚ τα γραφεία τελετών, με το Ποτάμι οι ψυχίατροι, με την Ένωση Κεντρώων οι γελοιογράφοι, με τους χρυσαβγάδες η ΓΑΔΑ και πάει λέγοντας. Οι ΑΝΕΛ τοποθετούνται από τώρα στο Πολεμικό Μουσείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: