11/5/18

Έλληνες εισβολείς στην Ελλάδα

Νταλικιέρης τύφλα στο μεθύσι ώρα έξι παρά είκοσι το πρωί σκότωσε δύο ανθρώπους. Δεν έμαθα από τα λαλίστατα ιδιωτικά κανάλια που προτιμώ ότι η νταλίκα του φέρει βουλγάρικους αριθμούς, ούτε ότι ο ίδιος είναι Σκοπιανός ή Αλβανός, παρέμενα σίγουρος όμως, ότι οι ξένοι έρχονται και μας σκοτώνουν.

Μετά όμως, κάποια καθίκια ενημέρωσαν το πανελλήνιο και το παγκόσμιο ότι ο νταλικιέρης έχει ξαναπιαστεί να οδηγεί μες στη ντίρλα, οι πινακίδες του είναι ελληνικές και ίσως δεν ανήκουν σε αυτή τη νταλίκα, ο ίδιος είναι Έλληνας, αδελφός νεοδημοκράτη δημάρχου της Μάνης και συνιδιοκτήτης κάβας. Μαθαίνοντάς τα το πατριωτικό μου φρόνημα κινδύνευσε να πτοηθεί, ευτυχώς ξέχασα αμέσως το περιστατικό, αφού δεν το έβλεπα σε πρωτοσέλιδα ή πρώτη είδηση σε δελτία ιδιωτικών καναλιών που προτιμώ και μεσημεριανάδικα που αποφεύγω.

Ο κίνδυνος για το έθνος μας όμως καραδοκεί. Νεαρά μόλις γέννησε σπίτι της πέταξε το παιδί της από το παράθυρο στον ακάλυπτο, όπου και πέθανε κρεμασμένο σε δίχτυ. Δεν άκουσα από τα αγαπημένα μου ιδιωτικά κανάλια ότι είναι Αλβανέζα, αλλά ήμουν σίγουρος γι' αυτό και δε μ' ενδιέφερε, μέχρι που κάτι άξεστοι είπαν ότι πρόκειται περί ελληνοπούλας.

Μια μεσήλιξ σκότωσε με το μπαστούνι του Έλληνα υπερήλικα. Δε μου είπαν τα ιδιωτικά κανάλια που προτιμώ και οι δεξιοί τηλεπολιτικοί (και τηλεπωλητικοί) ότι η φόνισσα είναι Ουκρανέζα ή έστω Γεωργιανή, αλλά ήμουν σίγουρος ότι οι ξένες έρχονται στη χώρα μας και σκοτώνουν τα περήφανα γηρατειά μας. Τα ιδιωτικά κανάλια δεν ήξεραν τι να πουν, δυστυχώς όμως κάποιοι με ενημέρωσαν ότι η σκύλα είναι Ελληνίδα και το θύμα ήταν ο πατέρας της, που τον σκότωσε επειδή γιατί, όπως ισχυρίστηκε, η φροντίδα του την κούραζε.

Ένας παλαβός σκότωσε τη μάνα του κι έμεινε με το πτώμα τρεις μέρες. Ήμουν σίγουρος ότι οι ξένοι έρχονται και σκοτώνουν τις μανάδες τους, οπότε δεν με πολυενδιέφερε, μέχρι που έμαθα ότι κι αυτός Έλληνας είναι.

Οι Έλληνες εισέβαλαν εδώ και καιρό στο μυαλό μας και σκοτώνουν τη θεωρία μας. Κινδυνεύουμε όμως από τους ξένους υπηρέτες μας, αλλά παλιότερα, από Χούντας και πολύ μετά, δεν φοβόμασταν ότι θα μας φάνε οι στρατιές Φιλιππινέζων και Ταϊλανδών, αλλά και Αφρικανών που έδεναν τα κορδόνια μας. Τότε ήμασταν περήφανοι. Τώρα γίναμε χέστες και φοβόμαστε ακόμα και προσφυγόπουλα.

Τελικά μάθαμε ότι τον πλανήτη μας δεν θα τον καταστρέψουν εξωγήινοι, γιατί πολύ απλά δεν θα προλάβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: