11/5/18

Γιου φάουλ;

Ξένος διαιτητής στον τελικό; Και πώς θα ξέρει τι να σφυρίξει στις ελληνικές και μόνο ελληνικές φάσεις; Σε ποια γλώσσα θα σφυρίζει; Σε ποια γλώσσα θα τον απειλούν παίκτες και παράγοντες;

Ο ορισμός ξένου διαιτητή, είπαν από την ΠΑΕ ΟΠΑΠατζή προσβάλλει το κύρος του πανάξιου ποδοσφαίρου της χώρας μας. Συνυπογράφουμε και πρέπει να συνεχίσουμε τα όποια προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου να τα κρύβουμε κάτω από τον χλοοτάπητα.

Δεν μ' ενόχλησαν Τούρκοι παραγωγοί σε ριάλιτι, δεν μ' ενόχλησαν τούρκικες σαπουνόπερες σε ελληνικά κανάλια, δεν μ' ενοχλεί η τούρκικη γλώσσα που ακούω βροντερή από την τηλεόρασή μου, αλλά δεν θέλω ξένο διαιτητή.

Η Φώφη δεν συμμερίζεται τη σκέψη μου και ζητά άμεσες εκλογές ξένου διαιτητή στο ΚΙΝΑΛΛ.

Στην Αργεντινή οι αντιπολιτευόμενοι ισχυρίζονται ότι ο νεοεκλεγείς δεξιός πρόεδρος, που ξαναβάζει τη χώρα στο ΔΝΤ, θα τους κάνει Ελλάδα και απαιτούν Έλληνα διαπραγματευτή των μνημονίων. Τους προτείνουμε τον Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργό Οικονομικών του ΓΑΠ, άντε κι έναν από τους δέκα Παπασταύρου μας.

Στην Ελλάδα είμαστε μαστόροι στη μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι, δεν ανεχόμαστε ν' ακουμπούν το μέγα σώβρακο, τον Κάρολο, που τον πηδούμε με άνεση όποια άλλαζε σεντόνια σε ξενοδοχεία.

Όλοι οι Έλληνες είμαστε πρίγκιπες που έκλεψαν πειρατές και όλοι οι εργοδότες μας λένε, “Ψηφίστε ΝουΔουΤού και Κουραμπιεδόπλοια”. Ο κουραμπιές είναι καλυμμένος μ' εκείνη τη σκόνη τη λευκή, την λουκουμόσκονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: