12/4/18

ΣΥΡΙ(Ζ)Α

Ο Σαμαράς δίκαια κατηγόρησε τον Τσίπρα που βγήκε πρωθυπουργός, με αποτέλεσμα να προκαλέσει εμφύλιο στη Συρία και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με επικίνδυνους πρόσφυγες.

Ο Ρώσος έβγαλε πρόεδρο των ΗΠΑ τον Τραμπ, γι' αυτό τώρα ο τύπος την πέφτει στη Συρία με έξυπνους ελεύθερους και ωραίους πυραύλους βρίζοντας τη Ρωσία για να μην τον ξεβγάλουν από πρόεδρο.

Η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία ομολογεί ότι το ανά ώρα κόστος της εργασίας στην Ελλάδα του 2017 ήταν πολύ ψηλό, 14,5 ευρώ, με μέσο όρο Ευρωζώνης τα 30,3 ευρώ. Σοβαρές χώρες που σκίζουν στην ανάπτυξη, σύμφωνα με τη γερμανική ψευτοθεωρία, μεταξύ των κρατών της ΕΕ το μικρότερο εργατικό κόστος είχαν η Βουλγαρία με 4,9 ευρώ, η Ρουμανία με 6,3 ευρώ, η Λιθουανία με 8 ευρώ, η Λετονία με 8,1 ευρώ, και η Ουγγαρία με 9,1 ευρώ. Μιλάμε, αυτό το χαμηλό κόστος έφερε χλιδή που ζηλεύουν και οι Ντουμπάιδες.

Τρομερή Φώφη. Προτείνει για γραμματέα του ΚΙΝ.Α. κάποιον που δεν τον ξέρει ούτε η ίδια, αλλά καλεί να τον ψηφίσουν. Πάμε για Παπαμιμίκο νούμερο δύο. Ξεκινά ο Άγνωστος Πόλεμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: