24/4/18

Οφσορτάκηδες

Συγουργιά = Οφσούρ
Εντοπίστηκε εταιρεία οφσόρ με σημαία ευκαιρίας Παναμά, σκοτεινός χρηματοδότης που χρηματοδοτεί επιχειρήσεις της πετυχημένης Μαρέβας και το Πρώτο ΠΘέμα: ο Ρουβίκωνας που τους ενισχύει με τεράστιες ποσότητες προκηρύξεων πατώματος και βαρέλια με κόκκινες μπογιές.

Το αντίθετο της οφσόρ είναι οσφόρ, ως φόρος, η συνέχεια είναι εωσφόρ, εωσφόρος, έως φόρος. Γι' αυτό τις γυρνάνε ανάποδα, για να μην πληρώνουν φόρο. Υπάρχει και το οφσόρτ και οι οφσορτάκηδες.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Ο Κούλης υπέστη υπόσχεση ότι κανείς συγγενής του δεν θα μπει στην κυβέρνησή του. Τον είχαν συμβουλεύσει να διαγράψει από τη ΝΔ όλους τους πρώην αρχηγούς της. Πολλοί νυν βουλευτές της ανησυχούν ότι δεν θα επανεκλεγούν, αφού ο Κούλης θα βάλει υποψήφιους στις περιφέρειές τους τηλεοπτικούς αστέρες, κυρίως αδελφές σε απόγνωση. Παίζουν και οι ηχηρές μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ. Κάποια υψηλά στελέχη της ΝΔ κινδυνεύουν να καταδικαστούν για σκάνδαλα. Στην Πειραιώς του Μοσχάτου, στη μεγάλη του Κούλη χολή,  ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Αυτό το σουρβάβουρ (στο μπατσά) έριξε το φετινό τούρκικο του Σκάι.

ΑΝΟΗΣΙΑ
“Δεν θέλουμε να βγει η χώρα μας απ' τα μνημόνια. Ψηφίστε μας”.

Ο Αντωνάκης Σαμαράς απαντά σε ομιλία του πρωθυπουργού πριν βγάλει επίσημη θέση η ΝΔ, αλλά γιατί να τον ενδιαφέρει;

Πόσο επιτυχημένη επιχειρηματίας είναι η Μαρέβα που μετά από τόση προβολή χρειάζεται τροφοδότη χρηματοδότη με οφσόρ Παναμά; Αυτές είναι οι επενδύσεις εξωτερικού για τον Κούλη;

Επέλαση Κούλη με σημαία το αστυνομικό ρεπορτάζ. Κατακρίνει την κυβέρνηση γιατί δεν συνέλαβε ακόμη τις 44 οφσόρ της Μαρέβας, τις οποίες μισεί αφάνταστα που τον έφεραν σε διάσταση με την αγαπημένη του σύζυγο ενόσω δεν υπέβαλλε το πόθεν έσχες της.

Το Μητσοτακέικο έβαλε χέρι ακόμα και στη UNISEF. Οι αποκαλύψεις για σκάνδαλα εξηγούν κάλλιστα γιατί ο Κούλης ζητούσε επίμονα πρόωρες εκλογές από την ώρα που εξελέγη φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ.

Η Ελλάδα είναι διεθνώς πρωτότυπη: πουθενά αλλού στον κόσμο δεν καταγγέλλουν την κυβέρνηση δύο ΠΑΕ που χάσανε το πρωτάθλημα. ΆβυSOS.

Στην παράξενη Ελλάδα η αντιπολίτευση συνεχίζει ν' ασκείται κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ΦΙΝΑΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ
Το ΠΑΣΟΚ δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: