22/4/18

ΠΑΣΟΚούλης

Μη κυβερνητική οργάνωση “ΝΔ-ΠΑΣΟΚ”: Υπάρχουν και χειρότερα. Θέλουμε την κυβέρνηση για να μην πάμε φυλακή. (καλύτερα με χουντικούς παρά με αριστερούς) 

22 φίλτρο χρόνια στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ επέδειξε συνέπεια στο «Αλλαγή εδώ και τώρα». Τήρησε μέχρι κεραίας το «και».

Αμέτι Μουχαμέτι το 'χουν όσοι δεν μετανιώνουν που συνεχίζουν να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. ΜουχΑμέτ-Ανόητοι.

Ο κόσμος το ’χει κολοκύθι τούμπανο και το ΠΑΣΟΚ κρυφό καμάρι. Άρχισαν τα όργανα για μοίρασμα υπουργείων που θα τους δώσει ο Κούλης. Ποια όργανα; Τα κολοκύθια τούμπανα.

Το μεγαλύτερο κακό που έπαθε η Ελλάδα είναι που δεν έχει Κούλη πρωθυπουργό.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
Ο Κούλης κατηγορεί τον Τσίπρα ότι βομβάρδισε τη Συρία και γεμίσαμε πρόσφυγες, που γεμίσαμε μνημόνια, για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που ενέτειναν την ανεργία και στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Κούλης απειλεί ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛΛ: “Αν δεν σταματήσετε ν' ασκείτε αντιπολίτευση εναντίον μου θα σας κάνω μια δημοσκόπηση που δε θα ξέρετε από πού σας ήρθε.”
-Ξέρουμε, ξέρουμε θα μας έρθει από ΤΑ ΝΕΑ.

Η Φώφη του Γεννηματά καταγγέλλει την κυβέρνηση που οι δημοσκοπήσεις τη βγάζουν με μονοψήφιο ποσοστό. Απαιτεί τουλάχιστον 11% ακατέβατα.

Spiegel: Νεοναζί υπηρετούν στην αστυνομία. Τι λε, ρε φίλε!... Δηλαδή στη Γερμανία έχετε αστυνομικούς ακροδεξιούς; Εμείς εδώ στην Ελλάδα εκπλησσόμεθα. Δε μπορούμε να διανοηθούμε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβαίνει και στη δική μας χώρα.

Βοήθεια!... Σπάω το κεφάλι μου, υπάρχει σκάνδαλο, υφαρπαγή δημοσίου χρήματος όπου δεν εμπλέκεται Μητσοτάκι;



Τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα και σκάσει με τη σειρά της και η φούσκα των πλαστών ειδήσεων; Θα περάσει πάλι η επικαιρότητα στην τσόντα; Από το φέικνιου ξανά στο φάκγιου;

ΦΙΝΑΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ
Ποιος τους γαμεί τους ομοφοβικούς; Όπως θέλουν ας το πάρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: