14/4/18

Φον Αντωνάκης

Ο Αντώνης Σαμαράς στην Πειραιώς (όχι την τράπεζα) για λίγες ακόμα εμφανίσεις.

Όταν η ΝΔ είχε βγει στη Συγγρού με τα γραφεία της είχαμε ΣΥΓΓΡΟΥσεις και βλέπαμε την Ελλάδα να  συγκρούεται με τους δανειστές της, η ΝΔ γλύτωσε από αυτό και ασχολείται ελεύθερα με τα δικά της.

Αντωνάκης Μελιγαλάς: «Οι οι ΤΑΙΠΕΔες, γαμώ το κεφάλι τους, δεν κατάφεραν να πουλήσουν ούτε το Μαξίμου και μας το πήραν οι κομμουνιστές. Ατενίζουμε το μέλλον με συγκρατημένη απαισιοδοξία. Υπέστην τις συνέπειες της επιτυχίας μου. Ακόμα κι αν υποστούμε νέα τραγική  νίκη θα σφίξουμε τα χείλη και με εθνικό κουράγιο θα ξεπεράσουμε κι αυτό το εθνικό πρόκριμα».

Ο Αντωνάκης στη παραμένει κολλημένος στον προεδρικό στόκο, συγνώμη, θώκο. Εμείς του λέγαμε να διορίσει τον εαυτό του επίτροπο και όχι τον Αβραμόπουλο, αλλά δε μας άκουσε. Το είχε κάνει και ο Φιλανδός τέως πια πρωθυπουργός.


Ούτε Σαμαράς στον κόρφο σου, Κούλη μας. Σαν τον δικτάτορα σου κάνει τις χάρες, αλλά όταν και αν θες να τον ξαποστείλεις δε μπορείς.

Το μόνο που κατάφερε ο Σαμαράς ως πρωθυπουργός ήταν να μην παραμείνει ο Βενιζέλος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και μετά ούτε ο ίδιος πρόεδρος της ΝΔ. 

Αντώνης: "Εντάξει, δεν καταφέραμε να βγάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Δήμα ως κυβέρνηση, βγάλαμε όμως τον Παυλόπουλο ως αντιπολίτευση, όπως τον Στεφανόπουλο ως ΠΟΛ.ΑΝ, όπως θα βγάλουμε τον Βενιζέλο ως ακροδεξιά".
Και ο Τσίπρας να φωνάζει: «Κάτω τα χέρια από τον Σαμαρά». Σύντομα θα τον καλέσει να του απονείμει το βραβείο του πολυτιμότερου αντίπαλου. Μόνος ανταγωνιστής ο Κούλης.

Ταιριαστό πρωτοσέλιδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: