16/4/18

Ανοιχτά εθνικά ψέματα

Η ΝΔ υποστηρίζει την επέμβαση του Τραμπ στη Συρία, αλλά όχι τους πρόσφυγες που αυτή φέρνει στην Ελλάδα.

Ο Τραμπ έκανε μια χαψιά Μακρόν και Τερέζα Μέι, τη συμμαχία των τροφίμων.

Ο Τραμπ είδε τον Κουμουτσάκο να δηλώνει συμπαραστάτης του και τότε άφοβα πήρε την τελική απόφαση να εξ-απολύσει πυραύλους για να προσλάβει άλλους.

Ως ΗΠΑ

ΛΟΓΙΚΗ 
Να επέμβει το ΝΑΤΟ των Τραμπ, Μακρόν και Τερέζας Μέι στην κομμουνιστική Ελλάδα των συμμοριτών. Θα γίνει κι αυτό αν το FBI ξαναμπουκάρει στα γραφεία του δικηγόρου του Τραμπ για μια πουτάνα που ο Πρόεδρας κάποτε βόλευε από πίσω και τον έτσουζε.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
“Να καεί (δις) το μπουρδέλο η Βουλή”,  φώναζε κάποιος βουλευτής του Λεβέντη, αλλά δεν ασχολούμαστε με ηλίθιους, εκτός αν είναι πρόεδροι των ΗΠΑ.

Πάντως, οι ΠΑΣΟΚτσήδες έχουν δίκιο. Αφού η ομάδα τους παίζει καλύτερα και βάζει περισσότερα γκολ από όσα βάζουν οι παίκτες της ΑΕΚ, δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι εναντίον του ΠΑΟΚ. Προφανές, δεν μεταδίδω άλλο.

ΕΛΛΑΔΑ
Ο Τουρσουνίδης -δεν τον πολυθυμάμαι- κάποτε είχε παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ και απείλησε τους χαμουτσήδες ότι θα κόψει την Ελλάδα στα δύο για το καλό του ΠΑΟΚ. Άρα ο τύπος τώρα είναι αγρότης.

Στην Ηλεία η ΝΔ του Σαμαρά και ο Βενιζέλος δεν κατάφεραν να φτιάξουν στα καμένα γήπεδο γκολφ, έτσι οι πυρκαγιές συνεχίζονται και φέτος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
317 αστυνομικοί φρουρούν 73 βουλευτές της ΝΔ, ενώ 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τους φρουρούν 102 αστυνομικοί. Για κάθε νεοδημοκράτη βουλευτή απαιτούνται 4,34 αστυνομικοί, για κάθε ΣΥΡΙΖΑίο απαιτούνται 0,68 αστυνομικοί. Δίδαγμα: οι δεξιοί είναι χέστηδες και δε συμφέρει να τους φυλάς.

Από ΝΔ ωρύονται: “Αφού όπως λέτε μειώθηκε η εγκληματικότητα, τότε να βγάλετε αστυνομικούς από τις περιπολίες και να τους στείλετε να φυλάνε εμάς”.  Ζητούν υπουργείο Προστασίας του Νεοδημοκράτη Βουλευτή.  Φυσικά η αστυνομία οφείλει να προστατεύει και τους νεοδημοκράτες επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και άλλους ευεργέτες της Ζήμενς της Νοβάρτις, της Ελληνικός Χρυσός και όπου γη οφσόρ.

SKOPIA
Νέα σοβαρή θέση της ΝΔ: να ονομαστεί η ΠΓΔΜ "Αυτοδιοικούμενη Περιφέρεια Μακεδονίας".
Κατά πώς ο Καναδάς.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Στο ΠΑΣΟΚ ευελπιστούν για καθαρή έξοδο από τον ΑΦΜ.

ΑΓΟΡΑ
Παλιά πλήρωνες για δύο πίτσες κι έπαιρνες τρεις. Τώρα πληρώσαμε την Τρόικα για δύο πίτσες και πήραμε από τη Θεσμόικα τα τρία μας κομμάτια.

Η Θεσμόικα είναι μια πιτσαρία που την πληρώνεις για την πίτσα και της την πηγαίνεις εσύ κομμάτι-κομμάτι σε δόσεις. Και δεν ξέρεις και πόσα κομμάτια έχει.

Την πίτσα της γειτονιάς την πληρώνεις μια φορά και μετά την τρως έστω κι αν κλαις τα λεφτά σου, τα κλαις μία φορά. Την ευρωπαϊκή πίτσα την πληρώνεις κάθε μέρα και τρως την ώρα σου να περιμένεις. Την πίτσα την τρως στη μάπα όλη σου τη ζωή. Να κλάψεις τα λεφτά σου δεν επιτρέπεται.

Παλιά την πίτσα την πλήρωνες, την έπαιρνες και την έτρωγες. Τώρα την πίτσα την πληρώνεις, δεν την παίρνεις και την τρως από πίσω.

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια η ξεχασμένη πια Σοφία Τούβλεψη καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση που στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, είπε, «…δεν καταφέρνουν να συμφωνήσουν ούτε ότι διαφωνούν, ούτε μεταξύ τους». Κλήθηκε επειγόντως στο Μαξίμου να εξηγήσει τον χρησμό αυτόν η Ελένη Μενεγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: