29/3/18

Αν up τήξη & πήξη

Ο Σαμαράς δεν κάνει ούτε για καφετζού. Η παρένθεση Τσίπρα κρατάει πολύ και αναγκάζει μούρες από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΑΒΓΑ ν' ασχολούνται ενεργά με την πολιτική τσάμπα.

Βγήκε ο αληθινός Κούλης από μέσα του. “Θ' απολύσω δημοσίους υπαλλήλους”. Τους ιδιωτικούς υπαλλήλους τους απολύουν άλλοι.

Η Φώφη πήγε να προτείνει κάτι στον Τσίπρα, ο Μπένι όμως την έβαλε στη θέση της: “Αναθεώρηση του Συντάγματος είμαι ΕΓΩ”.

Όχι και από τον Κούλη στην υφισταμένη του τη Φώφη. Δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για συνταγματική αναθεώρηση, επειδή δε γουστάρουμε την κυβέρνηση, είπε. Το ίδιο ίσχυε και για την επίλυση του μακεδονικού προβλήματος. Για τον Κούλη ώριμες είναι οι συνθήκες μόνο για εκλογές. 



Αν το ΠΑΣΟΚ με οποιοδήποτε όνομα και ΑΦΜ κατέβει στις επόμενες εκλογές με Βενιζέλο, Λοβέρδο και άλλα τέτοια παιδιά πόσο μαλάκας οφείλει να είναι κάποιος για να το ψηφίσει; 

Νο ΚΕΕΛΠΝΟ. Εμείς δεν τ' αρπάξαμε για ένα μπάνερ. Δεν καταφέραμε να υποστηρίξουμε ποτέ ούτε επί χρήμασι, ούτε δωρεάν Βορίδη, Λοβέρδο, Αβραμό, Γεωργιάδη, Νοβάρτις, κανέναν που τα χώνει όπου βρει. Δε μπορούμε να πούμε ότι δυσκολευτήκαμε, αλλά αν κάποιος γνωρίζει πώς το πετύχαμε παρακαλούμε να μας φωτίσει.


Αν σκεφτείς ότι αυτή έβγαλε από το πολιτικό παιχνίδι τον Πάγκαλο στην περιφέρειά τους τι καλό να περιμένεις από το ΠΑΣΟΚ και τα ΑΦΜ του;
Αυτή μας έλειπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: