11/3/18

Μαρέβα taxis μπιτ για μπιτ

“No taxis”, είπε η Μαρέβα
Ο Κούλης πολύ σωστά ξεκαθαρίζει ότι το taxibeat δεν συμπεριλαμβάνεται στο πόθεν έσχες του, γιατί αφού ήλθε σε διάσταση φόρων με τη σύζυγό του αυτή έφυγε από το σπίτι τους με ταξί από αυτή την εταιρεία, ήταν όμως ήδη σε διάσταση.

Σταμάτης: “Ερντογάν γερά”.
Ελάς-Ελλήνων-Εντογάν.

Οι μπράβοι της πολιτικής άνοιξαν δικό τους μαγαζί και από τότε μας ταλαιπωρούν γιατί ό,τι και να κάνουν δεν ξέρουμε αν πρέπει να σκάσουμε στα γέλια, να νευριάσουμε ή να τους σκάσουμε κάνα φούσκο στο μυαλό μας. Πάντως να σκάσουμε ή να το σκάσουμε αποκλείεται.

Όμως για ποιον ακριβώς λόγο η Τούβλεψη αρνείται να δει τις ένοπλες συνιστώσες της χρυσαυγά;

Οι “σοβαροί” χρυσαβγάδες σκοπεύουν να την κάνουν πολιτικό σκέλος αλλά κανείς δεν θέλει να μη δέρνει και να μη σκοτώνει. Οι βρισιές από μόνες τους δεν ικανοποιούν την ψυχή του μπράβου

Η Φώφη επιμένει να μη ζητάμε τη διαγραφή του χρέους, αλλά να περιμένουμε να αποχωρήσει μόνο του για να μην πληρώσουμε αποζημίωση για απόλυση που αυτό θα επικαλεστεί.

Η Ελλάδα επιστρέφει στις αγορές να πουλήσει τα νεφρά σας”, είπε χαιρέκακα ο Στουρνάρας, που αντιστέκεται στην Ελλάδα. 

Από τον Δεμασχέζης Ρεστουρνάρα είχαμε τελεσίγραφο στην κυβέρνηση: "Έχετε περιθώριο μέχρι την Κυριακή να ενοικιάσετε τη χώρα σας σε τοκογλύφους".

Ο Στουρνάρας έστρεψε και το άλλο αυτί στη Μέρκελ για να του το τραβήξει και να φέρει τα δυο στο ίδιο μήκος. Και φυσικά τα έριξε σε άλλους:

"Δεν ακούτε τι σας λέμε", είπε αυστηρά ο στους υπουργούς ο Στουρνάρας. "Τα αυτιά σας τα έχετε μόνο για να σας τα τραβάω".

Νέα πρόταση Στουρνάρα: Σε πέντε άτοκες δόσεις συγνώμη από Γερμανούς αξιωματούχους για το κατοχικό δάνειο, τα ολοκαυτώματα, την μη καταβολή αποζημιώσεων στα θύματα και τις μη καταβληθείσες πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, απαιτήσεις που δεν διατύπωσε ποτέ μέχρι το 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: