8/3/18

Ανώριμη επιστολή φακελοφόρος

Ανώνυμη επιστολή έφτασε στην εισαγγελία διαφθοράς οικειοθελώς και ισχυρίζεται ότι τρεις υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ λάδωσαν ανώτερα στελέχη της Νοβάρτις για να μειώσουν τιμές φαρμάκων της.

Η επιστολή αυτή είναι φακελοφόρος” δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής συμπολίτευσης και συνέχισε, “αν είναι άντρας ας βγάλει τον φάκελο να δούμε ποιος είναι”.

Μήνυση κατά της ανωνύμου επιστολής, αλλά και της εισαγγελέως διαφθοράς κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς από κεκτημένη τραχύτητα.

Η κυβέρνηση απαιτεί να προσέλθει να καταθέσει η ίδια η ανώνυμος επιστολή.

ΝΕΑ ΚΩΜΩΔΙΑ: Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την τιμολόγηση της πίστης και της υπόληψης ζήτησε η ΝΔ.

Η ανώνυμη επιστολή προστατεύεται σε συρτάρι της εισαγγελίας διαφθοράς. Άλλη μία βρίσκεται συστημένη στο FBI.

Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, Μάρτης μπαίνει, Μάρτυς βγαίνει, αλλά ο ανώνυμος επιστολογράφος τι μαρτυρά, πώς καταθέτει και ποιος την προστατεύει; Τους προστατευόμενους μάρτυρες τους γνωρίζουν οι δικαστικές αρχές, αλλά τον ανώνυμο επιστολογράφο ποιος τον γνωρίζει; Φορά κουκούλα ή κράνος;

Ο Παπασταύρου και στη λίστα Νοβάρτις. Όχι άλλο Σταύρο Παπασταύρου. Σταύρον-Σταύρον-Παπασταύρωσον αυτόν.

Μας παρακρατούν δύο στρατιωτικούς. Για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ως γνωστόν πάντα φταίει η κυβέρνηση. Η επιθετική τρέλα του Ερντογάν δεν φταίει σε τίποτα. Αν είχαμε πρωθυπουργό τον Κούλη θα μας επέστρεφαν τους δύο στρατιωτικούς με φιόγκο και δώρο μισή πίτσα.

Ξεκίνησε τις εργασίες της η προκαταρκτική επιτροπή για το σκάνδαλο Νοβάρτις, χωρίς κάμερες όμως γιατί τότε οι εμπλεκόμενοι κάνουν σόου και αποτέλεσμα μηδέν. 

Στα Σκόπια έγινε συλλαλητήριο κατά των διαπραγματεύσεων για το όνομά τους. Έγιναν τα Σκόπια Ελλάδα.

Στη ΝΔ αισιοδοξούν ποιητικά: “Οι πιο όμορφες γκάφες μας είναι αυτές που δεν κάναμε ακόμα”. 

Η Ιταλίδα κάλπη είπε πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: