16/3/18

Λίγο (Δε μας χέζεις, ρε) Στουρνάρα ακόμα

Ο Στουρνάρας μάς χρωστάει κι άλλα κωμικά επεισόδια για όσα χάρισε στη Ζήμενς με πανέξυπνο εξωδικαστικό συμβιβασμό, έκπτωση 99,9% στα πρόστιμα.

Αν επιστρέφαμε τη δραχμή θα χαιρόμουν να βλέπω την υπογραφή του Στουρνάρα στα νέα τραπεζογραμμάτια και να φαντάζομαι την ξινισμένη μούρη του.

Ο Στουρνάρας κυβερνά και τέρμα πια τα “Οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι". Από δω και μπρος οι φορολογημένοι φορολογικότεροι και οι αφορολόγητοι αφορολογικότεροι.

Αμ, όσο και να κοπεί η δική του σύνταξη πάλι υψηλότατη θα είναι, άσε που έχει τόσα λεφτά που δεν τη χρειάζεται.



Όχι στον LIKE-ismo. Ο πατριώτης Κούλης απαιτεί να μην ικανοποιεί ούτε η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας τα αιτήματα της Ελλάδας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δώσει τον Στουρνάρα για διοικητή της Ντόιτσεμπανκ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ
Με νόμους και συμβόλαια και με μεγάλα λόγια δε συντηρείται ο έρωτας και της καρδιάς η φλόγα. Άκου λοιπόν προσεχτικά χωρίς φωνές και σχόλια: Δεν είμαι υπουργός εγώ για να με απολύσεις και ούτε στο τηλέφωνο να θες να μου μιλήσεις. Αλλού είναι το σενάριο κι αλλού ο σκηνοθέτης, γι' αυτό σου καταλόγισα ζημιά εκ προ μελέτης. Δε σου πηγαίνει εσένανε για να κρατάς πιστόλι και δεν ταιριάζει δίπλα του όταν φοράς βραχιόλι. Αλλού είναι τ’ άστρα τ’ ουρανού κι αλλού οι αστρολόγοι. (Εγώ δεν είμαι υπουργός – 1996 / Στίχοι: Μάνος Ελευθερίου / Μουσική: Χρήστος Νικολόπουλος / Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας)

ΜΜΕ

Εξυπνάδα σε βαθμό Στουρνάρα: Για την ύφεση φταίνε οι πλουσιοπάροχες συντάξεις των Ελλήνων. Η Άντζελα Δημητρίου καταθέτει τα όπλα στην άοπλη πια Ελένη Μενεγάκη.

Νέα απαίτηση Γιούνκερ: Να βρεθεί αμέσως το «Νι» που λείπει από το «Γιάνης» του Βαρουφάκη. Ο Γιάνννης Στουρνάρας κάνει την πάπια.

Το πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε και τις απολυμένες καθαρίστριες της Τράπεζας της Ελλάδος, ο Στουρνάρας όμως δεν τις δέχεται, ισχυρίζεται ότι σκουπίζει και σφουγγαρίζει μόνος του το γραφείο του, το αυτό επιβάλλει και στους υπαλλήλους και στους πελάτες του.



Ο Στουρνάρας εξηγεί ότι η σύμβαση που είχε με τη Νοβάρτις ήταν ο καθαρισμός των γραφείων της με καθαρίστριες που αργότερα διορίστηκαν στο υπουργείο Οικονομικών, κάτι που τον νευρίασε, έτσι αργότερα, όταν ο ίδιος έγινε εκεί υπουργός τις απέλυσε. 


Ο Στουρνάρας είχε θυμίσει στην επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΜΜΕ ότι, “...η απόφαση του διοικητού της Τραπέζης Ελλάδος έχει ισχύ νόμου”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: