18/3/18

Και αυτά θυμάμαι απ' τη Νοβάρτις

Οι Νοβαρταίοι όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν, έστω πολιτική, ευθύνη, αλλά εκεί που μας χρωστάγανε  μας πήραν και τα χάπια.

Η ελληνική γλώσσα δε χαμπαριάζει, συνεχίζει να διανθίζεται με καναλάρχιδες, σκανδαλάρχιδες. Νοβαρτύσιμα, ένεκα Νοβάρτησα για το παιδί μου, Νοβάρτις τα σώβρακα. Δεν θα παραιτηθούν, αλλά στο τέλος θα παρηττηθούν πατόκορφα. Απ' την παράτα στην παρήττα.


Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η εξιχνίαση του σκανδάλου Νοβάρτις την πλήρωσαν Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου χωρίς να αναμειγνύονται. Αυτή είναι η Ελλάδα. Εμείς θυμόμαστε: για ένα νόμιμο επίδομα 23 χιλιάδων ευρώ παραιτήθηκαν δύο υπουργοί. Για το σκάνδαλο Νοβάρτις των 23 δισ. κανείς.

ΜαΝΔραγορίτης vs Τσιπροσυμμορίτης
Μόλις βγήκαν οι μίζες Νοβάρτις στην πολιτική και δικαστική πιάτσα, ο Κούλης έτρεξε και κρύφτηκε πίσω από μια μάνδρα αντίδια και φώναζε ότι πολιτική σκευωρία των συμμοριτών του Τσίπρα ήταν και οι πλημμύρες στη ΜάΝΔρα Αττικής.

ΜΗΤΣΟ-ΚΙΤΣΟ ΕΝΤ ΔΙ ΑΔΕΡ ΜΠΟΪΣ
Σε καταλαβαίνω όταν λες “Τι Νοβάρτις, τι Ζήμενς, στο τέλος δεν θα βγει τίποτα”. Αν όμως σου κάτσει;

ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Εντάξει, μες στη Σαρακοστή είμαστε, χαμένοι στα νηστίσιμα, αλλά επιτρέπεται να τρώμε και λίγα Νοβαρτύσιμα.

ΜΑΚΡΥ ΧΑΣΑΠΙΚΟ
Η Ελλάδα αποδεκατισμένη από 8χρονη λιτότητα, ο λαός ανήμπορος για υπομονή, το πολιτικό κόστος τεράστιο, η ΝΔ έτοιμη να ξαναπάρει την κυβέρνηση, όλα χαμένα από χέρι για τον Τσίπρα, ο οποίος όμως δεν είχε υπολογίσει την επέλαση του μεγάλου δεξιού ηλίθιου, αυτού που είχε τη φαεινή ιδέα ν' αναδείξει πρόεδρο της ΝΔ τον Κούλη, που για να σιγουρέψει την αποτυχία του διόρισε από τα αποδυτήρια αντιπρόεδρο τον εκδοροσφαγέα Σπυραντώνη Γεωργιάδη (“Θα τους γδάρω, όσους αποδείξουν ότι τα παίρνω”) και για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά υπερασπίστηκε αυτούς που τα άρπαξαν από τη Νοβάρτις.


Όπως φάνηκε τώρα με το σκάνδαλο Νοβάρτις, ως ύστατη λύση είναι τα ίδια τα δικαστικά όργανα να την πάρουν απ' τα χέρια πιθανού επίμονου εισαγγελέα, ώστε ν' αποσυρθούν από την αγορά υποψίες για τη μη ανεξαρτησία και το μη αμόλυντο της Δικαιοσύνης από τη διαφθορά. 

Ο ηλίθιος δικαστής θα πάρει την υπόθεση του σκανδάλου Νοβάρτις από τα χέρια της “ανυπάκουης” ανακρίτριας και θα την θάψει κάπου στο Εφετείο νομίζοντας ότι έτσι θα κάνει καλό στο σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όχι σε όσους ψηφοφόρους του 2019 βλέπουν καθαρά τι σημαίνει “Ανεξάρτητη” “Δικαιοσύνη” (Σε εισαγωγικά και τα δύο)

Το μαυλό όλων μας το έργο που παραλίγο να γράψει ο αείμνηστον Ψαθάς: “Η Θέμις έχει χάπια”. Κι αυτό επειδή κάτι μέσα μας λέει ότι γίναμε ένα απέραντο σκαΝΔαλοκομείο, ονόματα δε λέμε.

Αν στο σκάνδαλο Νοβάρτις η Δικαιοσύνη κουκουλώσει την ευθύνη κυβερνώντων από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα ερωτήσω: Από πού βρήκαν την κουκούλα; Από την περίοδο της γερμανικής κατοχής; Όμως τι ανάγκη έχουν κάποιοι αρχιδικαστές να καλύψουν πιθανή ενοχή κάποιων πρώην κυβερνώντων; Αν κάποιος μου πει μετά, “Τ' αρπάζουν κι οι αρχιδικαστές κι οι αρχιεισαγγελείς, γι' αυτό ρίχνουν τα σκάνδαλα στο αρχείο”, τι να του απαντήσω; “Σιγά, ρε, σε λίγο θα μου πεις ότι τ' άρπαζαν και έφοροι”;

Οι αρχιερείς της ΝΔικαιοσύνης επιθυμούν φυσικά να τιμωρηθούν οι διεφθαρμένοι κυβερνώντες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που έπαιρναν χρήματα από τη Νοβάρτις και χρέωναν το δημόσιο. Να τιμωρηθούν όμως από το Θεό. Μέχρι τότε καλύτερα να τιμωρηθούν αυτοί που έδιναν τα χρήματα και όχι αυτοί που τα έπαιρναν, οι οποίοι στο κάτω-κάτω έπαιρναν χρήματα από τους πλούσιους και τα έριχναν στην αγορά, άρα πρέπει να βραβευθούν κιόλας γι' αυτό το θεάρεστο έργο. Μια κι αυτοί που τα έδιναν, εντάξει, τα ξανάπαιρναν στο πολλαπλάσιο αργότερα από το δημόσιο, όμως έδιναν προκαταβολή, κάτι πολύ ενθαρρυντικό για την ψυχολογία της αγοράς, της οικονομίας κι ευρύτερα της Δικαιοσύνης. 

Δέκα Νοβαρταίοι γλεντάνε κάτω από τις σπηλιές της Δραπετσώνας στα κύματα όπου κουνιούνται οι βάρκες στην Κρεμμυδαρού: “Δέκα Νοβά / σ' ένα δωμά / Πού να τ' απλώ / ν' αρπάξ ευρά. / Εφτά νομά / και τρία παιδιά, / τρία παιδιά βολιώτικα /  μας κλέψαν τη μιζούλα, / μιζούλα μας γλυκιά”.

Μετά το και τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τώρα κατά της διαφθοράς και η τσακισμένη παγκοσμίως από τα πρόστιμα Νοβάρτις: “Παιδιά, όχι άλλες δωροδοκίες. Δεν φτάνουν για όλους”. 

Δεν υπάρχει σκάνδαλο, δεν υπάρχει σκευωρία, υπάρχει μόνο η Νοβάρτις, που άντεξε στον πόλεμο που κάποτε της κήρυξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό τώρα η σκληρή εταιρεία στέλνει φωτισμένα στελέχη αυτών των κομμάτων στα δικαστήρια. Ελλάς φαρμακωμένη τιμωρεί τους σωτήρες της.

Ήρθε Μάρτης γδάρτης και κακός παλούκ-Νοβάρτις, αλλά εγώ πάω Ιταλία, Γενοβάρτις. 

Έξω η Νοβάρτις του θανάτου μας είπε ο Κουτσούμπας που κατάλαβε ότι ζούμε σε καπιταλιστικό σύστημα, άρα τίποτα δε θα γίνει τελικά. Αν μόνη λύση για όλα είναι ο σοσιαλισμός που θα φέρει ο Κουτσούμπας, θα γίνω λαμόγιο ν' αρπάζω απ' όπου βρω.

Για τον Σαμαρά φυσικά δεν υπάρχει σκάνδαλο, για τον Βενιζέλο δεν υπάρχει Νοβάρτις. Για τον Κούλη υπάρχει σκάνδαλο, αλλά στο εξωτερικό της χώρας και του κόμματός του, για τον Λοβέρδο φταίει η διαιτησία. 

Και σκάνδαλο υπάρχει και σκευωρία για τη Φώφη, δηλαδή για να στήσει τη σκευωρία ο αρχισυμμορίτης Τσίπρας έπρεπε πρώτα να βάλει τη Νοβάρτις να κάνει σκάνδαλο.

Οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι με τις μίζες της Νοβάρτις εναπόθεσαν τις ελπίδες τους να νικήσουν την εισαγγελία παρά κράτος.



Τι θα καταφέρουν οι πανάξιοι εμπλεκόμενοι πρώην κυβερνώντες βγαίνοντας απ' τα ρούχα τους κάθε ώρα στα κανάλια; Τι θα μείνει στον κόσμο; Είναι σαν να κράζουν: “Και για όσους δεν το κατάλαβαν, τ' αρπάξαμε από τη Νοβάρτις”.

Ο οίκος αξιολόγησης Στάνταρ Poor (φτωχός) Φίτσος αναβαθμίζει το αξιόποινο των εμπλεκομένων στελεχών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο Νοβάρτις από Μπάι-Μπάι πλην, σε Γάμα Γάμα τα συν. 

Ο φερόμενος ως πρόεδρος ΝΔ Μητσοτακούλης σκέφτηκε ως γνήσιος ηγέτης να “παραιτήσει” με αναστολή όσους δικούς του εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Νοβάρτις μέχρι νεωτέρας. Δεν το σκέφτηκε πολύ γιατί όποιος πέρασε τα 40 και δεν έμαθε οδήγηση, να είναι ηγέτης ή να μαγειρεύει μπάμιες, δε θα μάθει ποτέ.

Διακόπτουμε όμως γιατί από το κοντρόλ μας ενημερώνουν γι' άλλες τρεις επιθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων, κουκουλοφόρων, σε διάφορα ΑΤΜ στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

NOVART IS GREECE
Υπουργοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και δύο πρωθυπουργοί κατάφεραν αναδιανομή κεφαλαίου από την πλούσια Novartis στις τσέπες των φτωχών εαυτών τους και οι κακές γλώσσες τους κατακρίνουν επειδή πλήρωσε και το ελληνικό δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Η γελοιότης δεν έχει όρια Αδ-Όνειδος να ξεπεράσει.

ΕΚΤΑΚΤΟ
Συγκέντρωση συμπαράστασης της ΝΔ τώρα έξω από τα γραφεία της Novartis. Ακολουθεί πορεία στα γραφεία της Siemens.

Άντε να ξεκινήσει απεργίες, συγκεντρώσεις και πορείες η ΝΔ να ζεσταθεί λίγο το κλίμα. Κεντρικό σύνθημα και ιδέα: “Μην αγωνίζεστε, θα μας σώσουν ο Σώρρας από τα χρέη, η Novartis από τον κομμουνισμό και η Ζήμενς από τη διαφθορά”.

-Σωρραίος Νοβαντάρτης
-Ζει μεν, σσσσσσστ.

Συγχώνευση τριών μεγάλων συνεπώνυμων πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα. Των Siemens, Novartis και Mitsotakis Hellas.

-Μπαμπά, υπάρχει και Παλαιά Δημοκρατία;
-Σκάσε.

Ο Βασιλάκης Οικονόμου είπε ότι θα σπάσει τα χέρια όπου ακουμπήσει τη ΝΔ για τη NOVARTIS, ο Βενιζέλος θα κάνει μια χαψιά τους μάρτυρες, ο Σαλμάς θα τους βρει και θα πληρώσουν ακριβά αυτό που σκέφτηκαν να κάνουν, ο Γεωργιάδης θα τους κλείσει φυλακή, ο Σαμαράς θα στείλει φυλακή τον Τσίπρα και τους μισούς του υπουργούς, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: