4/3/18

Ζαβάκης

Δρ, ο κατέχων δικτατορικό
Δαδάκης της Περσεφόνης και της Ολυμπιάδας στο Δάβα κης ιστορίας, ως ο Λαλάκης της Δεξιάς, ο μικρός τιμωρός Ιαβέρης, ο Ιαβάκης.

Νταχάου ντου γιου ντου;
Αθανάτιος Δαβάκης, άλλος ένας αριστούχος σπουδαστής της Μεγάλης του Βλάκα Χολής δημοσίευσε διπλωματική εργασία του, όπου απαγορεύει να τον ψηφίζουν οι Αθίγγανοι, οι Γύφτοι και οι δε συμμαζεύεται.

Η διπλωματική εργασία του Δαβάκη απορρίπτεται διότι:
  • Η ψηφοφορία είναι -ακόμα- μυστική και δε μπορεί να συλλάβει κάποιον επ' αυτοφόρω την ώρα που προσπαθεί να τον σταυρώσει.
  • Εκτός απ' τους Γύφτους δεν απαγόρευσε να τον ψηφίζουν και οι Εβραίοι, οι Μασόνοι, οι Κομμουνιστές, οι Πούστηδες, οι Αλλόθρησκοι, οι Μαύροι, οι Κίτρινοι, ο Μπάμπης ο σουγιάς, τα Ημίαιμα γυφτάκια, όπως ο Σφακιανάκης, οι Αλβανοί που πολιτογραφήθηκαν Έλληνες, οι Εξωγήινοι που λένε στους γιους μας ν' αλλάξουν φύλο, οι Κουτσοί, οι Στραβοί, ο Άγιος Παντελεήμονας, οι διανοητικά καθυστερημένοι και φυσικά όσοι διαθέτουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί. 
  • Λέει ότι οι χρυσαβγάδες έχουν δίκιο που είναι ρατσιστές, άρα όποιος συμφωνεί με την εργασία του θα  (ξανα)ψηφίσει αυτούς.
  • Είπε κατόπιν εορτής ότι δεν τον εκφράζουν αυτά που είπε.

Καλή συνέχεια στην πορεία της (σ)χολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: