22/3/18

Προκαταρκτική αποτροπή της Βουλής

Ο κακεντρέχας
Οι 10 Νοβαρταίοι και σύσσωμοι οι αντιπολιτευόμενοι θεωρούν περιττή την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής. Όλοι συμφωνούμε, πολύ περισσότερο οι εισαγγελείς διαφθοράς.

Κάποιοι που φεύγουν από τη Βουλή διά παντός, ξεκινούν από την επιτροπή.

220 εκατομμύρια λείπουν από τα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, είπε ο Πολάκης. Ε και; Προφανώς πληρωμές γι' αρπαχτές με μαύρο χρήμα, αν όμως έκοβαν απόδειξη οι δικαιούχοι θα έπαιρνε η εφορία χρήμα, αλλά το έδινε πίσω στο ΚΕΕΛΠΝΟ; όχι. Θα στοίχιζε λοιπόν πιο πολλά στο ΚΕΕΛΠΝΟ, δηλαδή στον προϋπολογισμό. Άρα καλά κάνανε οι άνθρωποι. Σουρβάιβουρ στον πατσά του Άγιου Δομηνικόλα.

Σύμφωνα με το Συμβούλιο Επικρατείας είναι αντισυνταγματικό ν' απουσιάζεις από το μάθημα των θρησκευτικών στο σχολείο.


Ο μητροπολίτης Καραβλήτων Αμβλώσιος δήλωσε ότι για ν' αποφύγουμε την αμαρτία οφείλουμε να κάνουμε έρωτα με τη σύζυγό μας μόνο για τεκνοποίηση και όχι κάθε μέρα, αλλά μόνο τη μέρα της ωορρηξίας, δηλαδή κάθε μήνα. Μας ζορίζει. Επίσης, αν δούμε κρίνα στο βάζο δεν πρέπει να την πλακώσουμε για απιστία.

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο Σαρκοζί, γιατί ναι μεν τα είχε πάρει από τον Καντάφι, αλλά δεν αποδείχτηκε ότι είχε δεχτεί χορηγία από τη Νοβάρτις.

Της ΝΔ τα φεσάτα περάσαν σαν το Λίβα που καίει μετρητά.
Κρατούνται δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι πέρασαν κατά λάθος τα σύνορα και βρέθηκαν για λίγο στους οπαδούς της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενέρ Μπαξέ. Θα οδηγηθούν σε αθλητικό δικαστήριο. Σχέδιο του Ερντογάν για να εκδοθούν στην Τουρκία δύο βιβλία λογιστικά και όλοι οι βαθμοί που πήραν ελληνικές ομάδες στην Κωνσταντινούπολη.

Μήνυση κατέθεσε ο Σαρκοζί εναντίον του Παύλου Πολάκη. Την κατέθεσε σε γνωστή τράπεζα του Παναμά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: