26/3/18

Βρίζοι Λύκοι

Σα γκαι πέρσι

Οι χρυσαβγάδες στη Βουλή κλέβουν το στυλ των Βρίζων Λύκων. Εκτός Βουλής βρωμούν και δέρνουν.

Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τους πάντες όλους, πλην των ακροδεξιών που μετά τις στρατιωτικές παρελάσεις δέρνουν ανθρώπους επειδή μοιράζουν προκηρύξεις με αντιφασιστικό περιεχόμενο. Οι προκηρύξεις αφήνονται ελεύθερες στην κρίση του Λαγού.

Οι στρατιωτικές παρελάσεις επί Σαμαρά έγιναν με καύσιμα του χορηγού Μότορ Όιλ. Σκεφτόταν να βάζει και εισιτήριο για τους θεατές. 

Ο Ιμπραήμ Πασάς απέστειλε ευχετήριο χαμπέρι στον μπουρλοτιέρη Βαγγέλα Αθώο, ήρωα του '21 (μπλακ τζακ) και του μπακαρά. Τον λένε και Εσκουμπάρο της Μαντόρας Μαυρουγένους.

Υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς κινδυνεύει από αυτή την  εξέλιξη.

Ο κλητήρας οδεύει στο Πρώτο νεκροταφείο για να επιδώσει το θέσπισμα που καλεί μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του Μουρουάν. Ο γνωστός κατηγορούμενος δεν θα εμφανιστεί γιατί αθωώθηκε ερήμην των δικαστών.

Το λάβαρο της επανάστασης υψώθηκε στη Μουτρόπολη, Μονόπολη Καραβλήτων υπό του Αμβλώσιου που μας γκάστρωσε. Αμέσως μετά είχαμε τυφλό χτύπημα της Δικαιοσύνης στον Παγκάριο Πάγο και στο Συμβούλιο Επικαρπίας της δημόσιας περιουσίας. 

Η Φώφη ανησυχεί, Φόβοι Γεννηματά: “ΝΔ και χρυσαβγάδες δεν έχουν ουσιαστικά καμία διαφορετική θέση σε κανένα ζήτημα. Γιατί να μην κυβερνούν μαζί αύριο; Εγώ τότε τι θα γίνω;” Έτσι, η Φώφη ξεκίνησε να διακινεί κι αυτή ακροεδεξιές, εθνικιστικές, ρατσιστικές και ρασοφορούσες θέσεις.

Ο Κούλης προτείνει νέο κοινωνικό μέρισμα που θα διανεμηθεί στη Νοβάρτις, στη Ζήμενς και στην αδελφή του Ντόρα η οποία δεν έχει λεφτά για ν' αγοράσει σοκολατένια αβγά για τα εγγόνια της. 

Ο Ερντογάν μας στέλνει από την κουρδική πόλη της Συρίας Αφρίν αφρινανική σκόνη με τους 7 νάνους απ' τη νήσο Χιο να 'τη η κοπέλα.

Το Συμβούλιο Επικαρπίας της δημόσιας περιουσίας έκρινε αντισυνταγματική την προνομιακή εισαγωγή του διακριθέντος αθλητού Κικίλια στην ιατρική σχολή και στη μεγάλη του Κούλη χολή. 

Στην προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής δεν πηγαίνουν όσοι επίσημοι πολιτικοί άνδρες δηλώνουν αθώοι, επειδή, πολύ σωστά, κατά τη γνώμη τους, ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών ψηφίστηκε για ν' αθωώνονται κι όχι για να εξετάζονται προκαταρκτικά.

Αισθάνομαι εθνικά ψωροπερήφανος. Ζούμε σε μια θαυμάσια χώρα. Όποιος διαθέτει πολύ αφορολόγητο χρήμα, είναι δηλαδή εφοπλιστής, κατέχει δημοτική αρχή, ΜΜΕ, ΠΑΕ και όλα τα δεξιά κόμματα μαζί με τη Φώφη απαγορεύεται να κατηγορηθεί για οτιδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση είναι θύμα σκευωρίας του παναθηναϊκάκια πρωθυπουργού και κάποιων δικαστών και εισαγγελέων τον θέλουν για μέσον. Το εφ-μπι-άι χέσου στήνει σκευωρίες μόνο εναντίον πρώην υπουργώ και πρωθυπουργών που δεν πήραν μίζες. 

Ο ΓΑΠ έλεγε ότι θα κάνει τη χώρα μας Δανία του Νότου, αλλά δεν συμφωνούσε η κανονική Δανία, έτσι μείναμε Βενεζουέλα της Μεσογείου.

Οι κουαρτέτοι ζητούν από το υπουργείο Εργασίας να καθιερώσει προσκλήσεις εργασίας. Δηλαδή για να παρευρεθεί κάποιος στο χώρο εργασίας του πρέπει να έχει λάβει πρόσκληση από την εργοδοσία μέσω κούριερ και μάλιστα με αντικαταβολή. Δυστυχώς οι κατσαπλιάδες που κυβερνούν δεν το δέχονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: