2/3/18

Μάρτης Νοβάρτις

Ορκωμοσία στην Πειραιώς
Σκιώδης ορκωμοσία κυβέρνησης κατά της διαφθοράς. Επειδή η σύνθεση είναι λίγο χύμα πιθανότατα θα έχουμε σύντομα αναχυματισμό.

Με τον ανασχηματισμό είδαμε ορκωμοσία χωρίς καθόλου παπάδες. Κάτι είναι κι αυτό.

Δεν χρειάζεσαι παπάδες κι ευαγγέλια, Μπένι, οι κατηγορούμενοι δεν ορκίζονται. 

Παρασκευή, Δευτέρα Μαρτίου και στην Πειραιώς κάποιοι τρέμουν όχι από το κρύο του παλουκοκαύφτη, αλλά επειδή κάποιος είπε ότι μπήκε για καλά ο προστατευόμενος Μάρτης.

Η νταντά του Μάρκου περνούσε απ' έξω με το παιδάκι να σπρώχνει το καροτσάκι με τα ψώνια και να τη ρωτά: “Όταν λέμε ρευστό πολιτικό σκηνικό στην αντιπολίτευση εννοούμε και χρήμα στις μεταγραφές;”


Ρε Αλέξη, δεν έβαζες τον Κούλη σε κάνα υπουργείο να ησυχάσουμε από τις γκάφες του; Γκάφες Κούλη υπουργού ξέρουμε ότι θα τις πληρώνουμε και θα τις φχαριστόμαστε.

Ανασχηματισμός Τσίπρα, αναθεματισμός Κούλη.

ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ
Εκτός της Μακεδονίας, μας κλέψαν κι άλλο όνομα. Όλοι (κάθε) αύριο στο συλλαλητήριο του Συντάγματος κατά του Τατζικιστάν. Το τατζίκι ήταν, είναι και θα είναι μόνο ελληνικό, όπως και το γιαούρτ, το αγγούρ και το σκόρδ.

Ο Βλάσης της ΝΔ προτείνει η (σλαβο)φαρμακευτική κάνναβις να καλλιεργείται μόνο στον Γράμμο και στο Βίντσι που θα ονομαστούν “Μπαφονική Πολιτεία”.

Κάποιος να του πει ότι και την ασπιρίνη την τρίβουν στον καπνό του τσιγάρου και την καπνίζουν, αλλά επιτρέπεται να παράγεται από την Μπάγιερ Λεβερκούζεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: