15/3/18

Παπαστούρν και πίτσες μπλε

Σύμφωνα με τελευταία αποτελέσματα δημοσκοπήσεων ανέβηκε λίγο το σκάνδαλο στο 80% έναντι της σκευωρίας που με το ζόρι πια σημειώνει 20%.

ΝΤΑΣ ΙΣΤ ΑΪΝ ΣΤΟΥΡΝ
Ο Στουρνάρας ξέχασε να πει ότι είχε σύμβαση με τη Νοβάρτις όταν ήταν αντικειμενικός διοικητής του ΙΟΒΕ. Ευτυχώς του το θύμισε η προστατευόμενη μάρτυς και την ευχαριστεί. Η Νοβάρτις αργότερα είχε σχέση με τη γυναίκα του Στουρνάρα, αλλά δεν ετέθη θέμα απιστίας.

ΔΙΑΨΕΥΣΗ
Ο Στουρνάρας εξηγεί ότι η σύμβαση που είχε με τη Νοβάρτις ήταν ο καθαρισμός των γραφείων της με καθαρίστριες, οι οποίες αργότερα διορίστηκαν στο υπουργείο Οικονομικών, κάτι που τον νευρίασε, έτσι αργότερα, όταν ο ίδιος έγινε εκεί υπουργός τις απέλυσε.

ΔΕΝΔΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ
Η Φώφη βάζει στη θέση του το Σταυροθοδωράκι και τον συμβουλεύει να μην κάνει κακές παρέες με τον αρχισυμμορίτη στο Μαξίμου. Κίνημα Αλλαγής ΑΦΜ εδώ και τώρα.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αλλαγή στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα μεταξύ συμμοριτών και αρπαχτικών. Μπήκε στο παιχνίδι και ο Σταϊκούρας με ιδιόχειρο σημείωμα Σαμαρά στον αντιπρόεδρο της Νοβάρτις Φρουζή που ήθελε να διοριστεί στο υπουργείο Οικονομικών, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΠΑΤΑΞΗ ΒΙΑΣ
Για την ασφάλεια των προέδρων ΠΑΕ στα γήπεδα όλοι οι αγώνες θα λήγουν με 0-0 αμέσως μετά τη σέντρα. Στην αξέχαστη ΕΠΑΕ ακόμα συζητιέται και η πρόταση στα τρία κόρνερ μπενάλτι.

ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Όταν γηπεδούχος ομάδα διακόπτει ματς χρησιμοποιώντας εισβολή στον αγωνιστικό χώρο φιλάθλων, παραγόντων ή άλλων αντικειμένων θα υποβιβάζεται η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία προφανώς προκάλεσε τον εκνευρισμό και τη βία.

ΓΛΩΣΣΑ
Οι παράγοντες που κάνουν πάταγο στα γήπεδα και στα ΜΜΕ θα λέγονται πατάγοντες.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΕΣΡ-ΜΕΓΚΑ: 6-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: